ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטיל חדש
מנהל: מפקחים
קוקטיל חדש
רכשנו קוקטיל האכלת יד והוא בגיל 3-4 חודשים וזה היום הראשון אצלנו. יש לציין כי לא נראה שאכל או שתה (קשה לדעת לגבי השתיה ). הוא כן מייצר צואה. וכן כאשר הוא בכלוב הוא משמיע קולות חרישים ממצמץ בעיניים ומבצע תנועות של "כן" בראש (מטה מעלה ). שמנו לו אוכל גם בכלי המיועד וגם ע"ג צלוחית בתחתית הכלוב .התוכי שמח לעלות לידיים ואינו ממהר לחזור לכלוב .
נשמח לקבל את חוות דעתך זהו גידול ראשון של תוכי
תודה המודאגים
נשמח לקבל את חוות דעתך זהו גידול ראשון של תוכי
תודה המודאגים
Re: קוקטיל חדש
שלום רב,
ראשית מזל טוב ובהצלחה.
לעיתים קרובות התוכי הנרכש אינו אוכל מיד עם הגיעו ולוקח לו זמן מה להסתגל,בתקופה זו יש לתת לתוכי מרחב וזמן להתרגל
על מנת שיבחן את סביבתו ויחוש בטוח,בזמן הזה יש לשים לב שהתוכי אוכל ושותה.
על פי הנאמר ותנודות הראש נראה כאילו התוכי מבקש שיאכילו אותו וזה די מפליא לתוכי מסוגו בגיל שלושה-ארבעה חודשים.
לכן הקפידו ותוודאו שהתוכי אכן אוכל ושותה באופן עצמאי.
המשיכו לעדכן.
ראשית מזל טוב ובהצלחה.
לעיתים קרובות התוכי הנרכש אינו אוכל מיד עם הגיעו ולוקח לו זמן מה להסתגל,בתקופה זו יש לתת לתוכי מרחב וזמן להתרגל
על מנת שיבחן את סביבתו ויחוש בטוח,בזמן הזה יש לשים לב שהתוכי אוכל ושותה.
על פי הנאמר ותנודות הראש נראה כאילו התוכי מבקש שיאכילו אותו וזה די מפליא לתוכי מסוגו בגיל שלושה-ארבעה חודשים.
לכן הקפידו ותוודאו שהתוכי אכן אוכל ושותה באופן עצמאי.
המשיכו לעדכן.
גם שאני הבאתי את הקוקטייל שלי הוא עשה תנועות כאלו בראש... תנסה לראות שהוא אוכל ושותה ..:]
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "קוקטיל חדש
תודה רבה למידע אני יכול לומר שאכן זה מה שנדרש הגשתי לו את קערית המים כאשר הוא על היד שלי והוא שתה כך עשיתי מספר פעמיים לגבי האוכל אותו הדבר הוא מנסה לאכול את החמניות וגרגירי הדוחן האם יש מזון אחר שיכול לגרות אותו לאכול
שוב תודה על כל המידע שמסרתם
שוב תודה על כל המידע שמסרתם
תתן לו גרעינים ותנסה להרגיל אותו גם לפירות וירקות (חוץ מאבוקדו ועגבניה~!!!!!!!! ופטרוזיליה ונראה לי גם ענבים)
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: קוקטיל חדש
נכתב שלא לתת ענבים. לי יש ג'נדי-ה, גם לו אסור לתת ענבים?
נאמר כבר שענב שניים בשבוע לא מזיקים,אני מעדיף וגם התוכים שלי מעדיפים תפוח.
תודה רבה לאלי המנהל שכייף לקרוא
ולראות את התגובות המהירות והעניניות
בכל נושא ועניין, יישר כוחך!!

ולראות את התגובות המהירות והעניניות
בכל נושא ועניין, יישר כוחך!!