הייתי היום בשוק כפר קאסם לקנות צעצועים לכלבה ושרשרת.בדרך ראיתי תוכים ,ממש לא היו יפים.
מה שכן כולם כולם צעירים כל הסוגים של התוכים.והתוכונים יקררררר 70 ש"ח ביקשו לזוג .אצל כמה סוחרים.
כבר שווה לקנות בחנות ובחנות יותר זול.מה קרא עלו המחירים?
מה יותר משתלם לגדל ומהנה תוכונים או ציפורי אהבה?
אני רואה שכבר אין הרבה מכירות של תוכונים באתר יד 2 ובאתר פה,מה שפעם היה מלא במודעות
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עצה ושאלה למחירים מדוע עלו.......
מנהל: מפקחים
Re: עצה ושאלה למחירים מדוע עלו.......
אני לא יודע לענות לך בקשר למחירים של התוכונים,יתכן שיש פחות היצע והמחירים עלו,בכל מקרה 70 ש"ח לזוג זה עדיין לא בשמיים,לדעתי
בחנויות המחיר לתוכון בסביבות 45 ש"ח ואף יותר,לא מזמן ראיתי מחירים של תוכון באתר של ג'ונגל והמחיר לתוכון הינו 70 ש"ח,המחירים
שם לא זולים בכלל ,למשל גוזל ג'אקו 3900 ש"ח קוניור שמש 1800 ש"ח וכן הלאה,האתר מופיע למעלה מידי פעם בין הגלריה לחיפוש בשורת מודעות.
בקשר לגידול תוכונים או ציפורי אהבה,את שני הסוגים כיף לגדל,אני אישית מעדיף תוכונים אבל כל אחד והעדפות שלו.
בחנויות המחיר לתוכון בסביבות 45 ש"ח ואף יותר,לא מזמן ראיתי מחירים של תוכון באתר של ג'ונגל והמחיר לתוכון הינו 70 ש"ח,המחירים
שם לא זולים בכלל ,למשל גוזל ג'אקו 3900 ש"ח קוניור שמש 1800 ש"ח וכן הלאה,האתר מופיע למעלה מידי פעם בין הגלריה לחיפוש בשורת מודעות.
בקשר לגידול תוכונים או ציפורי אהבה,את שני הסוגים כיף לגדל,אני אישית מעדיף תוכונים אבל כל אחד והעדפות שלו.
Re: עצה ושאלה למחירים מדוע עלו.......
אני מעדיף ציפורי אהבה, פיץ' פייס/ פרסונטת, מה שבאלך.