הערב נשאלתי בעניין רתמה לתוכים ע"י אחד מחברינו שהעלה רעיון אחר.
העלתי הודעתו, ברשותו, ע"מ שיתרשם גם מתגובות נוספות אחרות בנוסף להתנגדותי הגורפת לרעיון הבא -
"האמת שנראה לי שרתמה לתוכי זה סתם כאב ראש. ולכן חשבתי על רעיון ורציתי לשאול אם הוא טוב..
לתוכי שלי יש טבעת על הרגל, וחשבתי או לחבר לו עוד טבעת, או לקשור לו על הטבעת מין חוט נוח
ועל החוט שנתפס על הטבעת לקשור עוד חוט שבו אני אתפוס את התוכי וזה יהיה הבטחון שלי שהתוכי לא יברח".
ומה דעתכם?
אני יודעת שנושא זה עלה לפחות פעם אחת באתר, אבל בכל זאת החלטתי להעלותו שוב.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריתמה לגופו של התוכי או רצועה לרגלו?
מנהל: מפקחים
-
shimon142
- בקיעה

- אזור מכירה: צפון / מרכז
- איש קשר:
Re: ריתמה לגופו של התוכי או רצועה לרגלו?
כל רגל טבעת ולהעביר חוט?
ושהוא יעוף איך תתעפסי ואם יגרום שבר?
ושהוא יעוף איך תתעפסי ואם יגרום שבר?

לא לא ולא
אם התוכי ינסה לעוף הרגל עלולה להתעקם או להישבר ואולי יגרם גם נזק בלתי הפיך.

אם התוכי ינסה לעוף הרגל עלולה להתעקם או להישבר ואולי יגרם גם נזק בלתי הפיך.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
תוכי קשור ברגלו שיבהל יתמלא אדרנלין וימריא בכח רב .סיכוי גדול לנזק בלתי הפיך ברגל .
מכל מלמדי השכלתי
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
לעולם על תתוכח עם אדיוט .הוא יוריד אותך לרמתו וינצח אותך בעזרת נסיונו
רצועו לרגלו של התוכי מסכנת את רגלו בשבר ובנזק עצום,צריך רק לתאר את הכוח שהרצועה מפעילה על רגלו של התוכי כאשר הוא נבלם
תוך כדי מעוף,הריתמה שמולבשת לגופו של התוכי מחלקת את הלחץ על כל שטח הגוף ומונעת פגיעות.
אני עדיין מנסה למצוא בחו"ל יצרן ריתמות שישדרג גם את רצועת הריתמה הקיימת ויתקין במקום בו מחזיקים בריתמה תוספת גמישה מגומי
הדבר יכול לתת גמישות נוספת בבלימת התוכי.
תוך כדי מעוף,הריתמה שמולבשת לגופו של התוכי מחלקת את הלחץ על כל שטח הגוף ומונעת פגיעות.
אני עדיין מנסה למצוא בחו"ל יצרן ריתמות שישדרג גם את רצועת הריתמה הקיימת ויתקין במקום בו מחזיקים בריתמה תוספת גמישה מגומי
הדבר יכול לתת גמישות נוספת בבלימת התוכי.
בשום אופן אסור לקשור חבל או שרשרת לרגלו של התוכי. הרגל מאוד רגישה לשברים וזה נזק בלתי הפיך עבורו.
כל הרעיונות לקשור שרשרת, זה בא מהסרטים שרואים שם כל מיני אנשים עם התוכי על הכתף ושרשרת על הרגל. אסור
אני הזמנתי ריתמה מחו"ל עבור זאזולינה, אבל היא לא הייתה מעוניינת ללבוש, ובזמן האחרון עוד לא היה לי זמן לבדוק שוב.
כיוון שהיא מאוד נינוחה איתי לאחרונה אולי כן אצליח לשים לה את הרתמה.אם כן אעשה תמונות ואעלה אותם.
הלוואי ואצליח
כל הרעיונות לקשור שרשרת, זה בא מהסרטים שרואים שם כל מיני אנשים עם התוכי על הכתף ושרשרת על הרגל. אסור

אני הזמנתי ריתמה מחו"ל עבור זאזולינה, אבל היא לא הייתה מעוניינת ללבוש, ובזמן האחרון עוד לא היה לי זמן לבדוק שוב.
כיוון שהיא מאוד נינוחה איתי לאחרונה אולי כן אצליח לשים לה את הרתמה.אם כן אעשה תמונות ואעלה אותם.
הלוואי ואצליח