ברשותי אקווריום 40*18*23. וברצוני להפוך אותו לאומנת לגוזלי קוקטייל ע"י הוספת משטח הגבהה מעל מעט מים, ומנורה מלמעלה.
האם ניתן להשתמש במדחום של האקווריום? והאם ניתן להשתמש במנורת פלורסנט, או בגוף חימום למים שכבר יש לי באקווריום לצורך חימום?
תודה מראש על תשומת הלב
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הסבת אקווריום לאומנת
מנהל: מפקחים
Re: הסבת אקווריום לאומנת
לא הייתי ממליץ להשתמש במים ובגוף חימום של אקווריום,מסורבל מאוד.
אתה כן יכול להשתמש במנורה למטרת חימום,להוסיף מאוורר ובקר טמפרטורה,בכל מקרה האקווריום אינו מבודד כמו עץ או חומרים אחרים
והאומנת תהיה נתונה לשינויים בטמפרטורה,כלומר המנורה/גוף חימום יעבדו הרבה כדי לווסת את הטמפרטורה וצריכת החשמל תהייה גבוה.
באיזה גיל הגוזלים שאתה מתכוון לשים באומנת?
אתה כן יכול להשתמש במנורה למטרת חימום,להוסיף מאוורר ובקר טמפרטורה,בכל מקרה האקווריום אינו מבודד כמו עץ או חומרים אחרים
והאומנת תהיה נתונה לשינויים בטמפרטורה,כלומר המנורה/גוף חימום יעבדו הרבה כדי לווסת את הטמפרטורה וצריכת החשמל תהייה גבוה.
באיזה גיל הגוזלים שאתה מתכוון לשים באומנת?
אני אתחיל עם גיל שבועיים
מה בנוגע לבניית קופסאת עץ
אך לצורך חימום המים להשתמש בגוף חימום של האקווריום?
הגוף חימום יכול לחמם עד 37 מעלות.
מה בנוגע לבניית קופסאת עץ
אך לצורך חימום המים להשתמש בגוף חימום של האקווריום?
הגוף חימום יכול לחמם עד 37 מעלות.
למה לחמם מים?רק בגלל שיש לך גוף חימום של אקווריום?ומה יקבע את הטמפרטורה באומנת?
זה פשוט לא מקצועי,אתה יכול לבנות קופסת עץ ולהשתמש במקור חום בנורה ומאוורר,קביעת טמפרטורה ע"י
בקר פשוט או טרמוסטט וזהו.
בגיל שבועיים הגוזלים לא צריכים דיוק רב בטמפרטורה וזה יכול להספיק.
זה פשוט לא מקצועי,אתה יכול לבנות קופסת עץ ולהשתמש במקור חום בנורה ומאוורר,קביעת טמפרטורה ע"י
בקר פשוט או טרמוסטט וזהו.
בגיל שבועיים הגוזלים לא צריכים דיוק רב בטמפרטורה וזה יכול להספיק.