[quote="87";p="25471"]תלוי מה אתה אוהב.[/quote]
קוקטיילים נראים שקטים כאלה.. הם אוהבים לשחק, מתפנקים וכאלה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הזדווגות התוכונים+ שאלות על דררה..
מנהל: מפקחים
-
itsmadness
- בקיעה

Re: הזדווגות התוכונים+ שאלות על דררה..
[quote="1571";p="25477"][quote="87";p="25471"]תלוי מה אתה אוהב.[/quote]
קוקטיילים נראים שקטים כאלה.. הם אוהבים לשחק, מתפנקים וכאלה?[/quote]
אוהבים, בטח אוהבים!
פשוט תקנה אחד צעיר ותרגיל אותו (אבל כל פעם צעצוע אחר כי אחרת הוא מתרגל ומאבד עניין בצעצועים). הקוקטיילית שלי פשוט מתה על צעצועי תוכונים, היא פחות נמשכת לצעצועים גדולים.. כל מיני מראות וטבעות וחרוזים ופעמונים... אפילו הנדנדה היא מעדיפה את הקטנה יותר של התוכון ולא את שלה.
בקיצור - ממליצה לך בחום לקנות קוקטייל!!!!
אוהבים, בטח אוהבים!
פשוט תקנה אחד צעיר ותרגיל אותו (אבל כל פעם צעצוע אחר כי אחרת הוא מתרגל ומאבד עניין בצעצועים). הקוקטיילית שלי פשוט מתה על צעצועי תוכונים, היא פחות נמשכת לצעצועים גדולים.. כל מיני מראות וטבעות וחרוזים ופעמונים... אפילו הנדנדה היא מעדיפה את הקטנה יותר של התוכון ולא את שלה.

-
itsmadness
- בקיעה

Re: הזדווגות התוכונים+ שאלות על דררה..
[quote="1559";p="25486"][quote="1571";p="25477"][quote="87";p="25471"]תלוי מה אתה אוהב.[/quote]
אוהבים, בטח אוהבים!
[/quote]
אםם וואי בלבלתם אותי.
אני ממש אוהב דררות, ראיתי המון סרטונים שלהם והכל, אבל יש בעיה אחת- רעש..
אני ימצא הזדמנות ללכת עם אבי לחנות ושהוא יראה. הוא מתחבר לתוכים גדולים יותר.. קוקטיילים נראים מזה חמודים!
עריכה: באתר של החנות ליד הבית שלי [HAMILENIUM.CO.IL]
רשום ככה: החנות נמצאת בפיקוח וטרינרי תמיד. בעלי החיים מחוסנים ומגיעית מחוות גידול מקצועיות.
זה אומר שיש סיכוי שהם מביאים מחוות גידול?
אוהבים, בטח אוהבים!
אםם וואי בלבלתם אותי.
אני ממש אוהב דררות, ראיתי המון סרטונים שלהם והכל, אבל יש בעיה אחת- רעש..
אני ימצא הזדמנות ללכת עם אבי לחנות ושהוא יראה. הוא מתחבר לתוכים גדולים יותר.. קוקטיילים נראים מזה חמודים!
עריכה: באתר של החנות ליד הבית שלי [HAMILENIUM.CO.IL]
רשום ככה: החנות נמצאת בפיקוח וטרינרי תמיד. בעלי החיים מחוסנים ומגיעית מחוות גידול מקצועיות.
זה אומר שיש סיכוי שהם מביאים מחוות גידול?