ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

דרושה עזרתכם

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Dr.Gancz
בקיעה
בקיעה
איש קשר:

דרושה עזרתכם

שליחה על ידי Dr.Gancz »

שלום לכולם,
אני מחפש כמה מגדלים של תוכים קטנים (קוקטילים, ציפורי אהבה ותוכונים), אשר יסכימו להשתתף במחקר שאני עורך.
לצורך המחקר נגיע אליכם פעם אחת (או מכס' פעמיים, אם לא נספיק הכל) ונאסוף דגימות דם ומטושים מהציפורים. המחקר נועד לבדיקת שכיחות של נגיפים מסוימים, ויתרום רבות להבנה שלנו בנושא ולמניעת מחלות. התוצאות יהיו אנונימיות - לא יפורסמו פרטי המגדלים. כל מי שיש ברשותו 50 פרטים או יותר מאחד המינים שהוזכרו, מתאים לצרכים שלנו.
לצערי, אין באפשרותי להציע תמורה עבור ההשתתפות (גם לי אין מכך תמורה חומרית), למעט הידיעה שעזרתם לקדם את נושא רפואת הציפורים בארץ ובעולם.

אפשר ליצור עמי קשר בהודעה פרטית ואני אחזור אליכם.

תודה מראש וסופ"ש נעים

עדי גנץ
סמל אישי של משתמש
zoriel
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: :]
איש קשר:

Re: דרושה עזרתכם

שליחה על ידי zoriel »

מה זה מטושים?
תמונה
"If you never try, you'll never know"
תמונה"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "
Dr.Gancz
בקיעה
בקיעה
איש קשר:

שליחה על ידי Dr.Gancz »

מטוש = מקל עם צמר-גפן על הקצה. משמש ללקיחת "משטח גרון" ו"משטח ביב". אלו בדיקות פשוטות, שאינן פוגעות בציפור.
עדי
samy
ביצה
ביצה

שליחה על ידי samy »

שלום

ברשותי להקת תוכונים.טל:9584761-09 בברכה שמואל.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”