ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטייל ותוכי אהבה
מנהל: מפקחים
קוקטייל ותוכי אהבה
קוקטייל ותוכי אהבה יסתדרו ביחד באותו כלוב??
Re: קוקטייל ותוכי אהבה
אצלי קוקטייל ותוכון הסתדרו מעולה באותו כלוב ומאוד אהבו אחד את השני!
אני לא רואה סיבה שקוקטייל ותוכי אהבה לא. פשוט בהתחלה שכל אחד יהיה בנפרד עם כלובים צמודים. מומלץ להוציא את שניהם כדי לראות איך הם מתנהגים אחד לשני, ואם הכל בסדר זה בהחלט אפשרי. [יש לת לתהליך מס' שבועות].
אבל בעיקר בהתחלה כדאי מאוד לצפות בהם כדי לוודא שאחד לא מרגיז את השני ולא יהיו תקיפות.
אצלי למרות כל האהבה בינהם מדי פעם היו מתחים בין השניים וזה דרש הפרדה למס' שעות...
ב ה צ ל ח ה !!
אני לא רואה סיבה שקוקטייל ותוכי אהבה לא. פשוט בהתחלה שכל אחד יהיה בנפרד עם כלובים צמודים. מומלץ להוציא את שניהם כדי לראות איך הם מתנהגים אחד לשני, ואם הכל בסדר זה בהחלט אפשרי. [יש לת לתהליך מס' שבועות].
אבל בעיקר בהתחלה כדאי מאוד לצפות בהם כדי לוודא שאחד לא מרגיז את השני ולא יהיו תקיפות.
אצלי למרות כל האהבה בינהם מדי פעם היו מתחים בין השניים וזה דרש הפרדה למס' שעות...
ב ה צ ל ח ה !!

טוב תודה אני אנסה את זה
קוקטייל ותוכי אהבה לא יסתדרו. יש מקרים יוצאי דופן אבל בעיקרון הציפור אהבה יכולה לתקוף את הקוקטייל. לא הייתי ממליצה לך.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~