חח לא לא הבנתה
יש לי שני חדרים..אחד מהם הוא בלי חלונות אבל עם שתי דלתות..איפה שהארון וכל מיני שטיות שלי
ג'קי בחדר שלי של המחשבף עם החלונות אז אותו אני רוצה לשים בתוך החדר הראשון פשוט פחות קר בו
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
החתמה של גוזל
מנהל: מפקחים
Re: החתמה של גוזל
אמרת חדר בלי חלונות אז תיארתי לי איזה חדר בבניה או משהו כזה , האמת שזה לא כל כך משנה והבדלי הטמפרטורה כבר לא משמעותיים כל כך , כשיהיה קר בשני החדרים יהיה קר,בכל מקרה אם תטפל בו כמו שאתה יודע הוא לא יסבול , די מהר הוא יתרגל אליך , כשאתה לא בבית
אפילו כדאי יהיה שהוא יהיה בטווח ראייה של ג'קי וכך לא ישעמם לו .
אפילו כדאי יהיה שהוא יהיה בטווח ראייה של ג'קי וכך לא ישעמם לו .
ניראה לי שאני מחזיר אותו..
לא ניראה לי שאני יוכל לעשות לו האכלת יד..לפחות לא טובה כי הוא פשוט מפחד ממני. הינה הסיפור
לקחתי אותו אתמול בלילה. שמתי לו זרעים בכלוב ומים. בבוקר נתתי לו לאכול דיסה..הוא לא רצה לאכול..ממש לא ! הוא ממש פחד
אחרי הרבה ניסיונות הוא אכל קצת דייסה.
חזרתי מהבית ספר וראיתי שהוא לא נגע בזרעים..אז ניסיתי לתת לו שוב דייסה..ניסיתי לתת לו בכפית. הוא לקח "שלוק" ואז פתאום יתנגד לנסות שוב..וככה כמה פעמים
אחרי זה נתתי לו את הדייסה מהמזרק ואחרי הרבה ניסיונות, שוב, בסופו של דבר הוא אכל שתה מהדיסה בערך חצי מזר בלי הפסקות או תלונות
אבל הוא מאוד מפחד ממני ונלחץ
אז ניראה לי שההחתמה שלא לא תצא טובה במיוחד. מה דעתכם?
לא ניראה לי שאני יוכל לעשות לו האכלת יד..לפחות לא טובה כי הוא פשוט מפחד ממני. הינה הסיפור
לקחתי אותו אתמול בלילה. שמתי לו זרעים בכלוב ומים. בבוקר נתתי לו לאכול דיסה..הוא לא רצה לאכול..ממש לא ! הוא ממש פחד
אחרי הרבה ניסיונות הוא אכל קצת דייסה.
חזרתי מהבית ספר וראיתי שהוא לא נגע בזרעים..אז ניסיתי לתת לו שוב דייסה..ניסיתי לתת לו בכפית. הוא לקח "שלוק" ואז פתאום יתנגד לנסות שוב..וככה כמה פעמים
אחרי זה נתתי לו את הדייסה מהמזרק ואחרי הרבה ניסיונות, שוב, בסופו של דבר הוא אכל שתה מהדיסה בערך חצי מזר בלי הפסקות או תלונות
אבל הוא מאוד מפחד ממני ונלחץ
אז ניראה לי שההחתמה שלא לא תצא טובה במיוחד. מה דעתכם?
אני חושב שהגוזל יחסית גדול וזה די טבעי שהוא יפחד , התהליך אינו קורה בין רגע והגוזל ישר יראה בך הורה או מטפל ,
האפשרות היא או להמשיך ולקבל את הגוזל ואת רמת ההחתמה שתצה כפי שתהיה או לוותר ולהחזירו , הכל תלוי בהרגשתך
אם ההרגשה שלך שזה לא עובד עליך להחזירו מיד לפני שיהיה מאוחר מידי ,תצטרך לעקוב ולראות שהתנאים לא השתנו ושההורים
אכן מאכילים אותו. בכל מקרה אני חוזר על ההמלצה שלי מתחילת האשכול ומציע לך להמתין ולקחת גוזל קטן יותר.
יהיה לשניכם הרבה יותר קל.
האפשרות היא או להמשיך ולקבל את הגוזל ואת רמת ההחתמה שתצה כפי שתהיה או לוותר ולהחזירו , הכל תלוי בהרגשתך
אם ההרגשה שלך שזה לא עובד עליך להחזירו מיד לפני שיהיה מאוחר מידי ,תצטרך לעקוב ולראות שהתנאים לא השתנו ושההורים
אכן מאכילים אותו. בכל מקרה אני חוזר על ההמלצה שלי מתחילת האשכול ומציע לך להמתין ולקחת גוזל קטן יותר.
יהיה לשניכם הרבה יותר קל.