ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אוכלים ללא הפסקה
מנהל: מפקחים
Re: אוכלים ללא הפסקה
פטרוזיליה מכילה כמות גדולה של ברזל לכן תן במידה.
התוכונים שלך אוכלים הרבה עם סיבה טובה וחלק ניכר מהסיבה זוהי הפעילות בכלוב הגדול, התוכים שורפים אנרגיה
במעופה וצורכים מזון בהתאם. בכל מקרה כתוצאה מתנאים אלא הם בריאים יותר שלא לדבר על זה שכיף להביט בהם
בכלוב גדול ולא בכלובים קטנים בהם הם מוגבלים.
התוכונים שלך אוכלים הרבה עם סיבה טובה וחלק ניכר מהסיבה זוהי הפעילות בכלוב הגדול, התוכים שורפים אנרגיה
במעופה וצורכים מזון בהתאם. בכל מקרה כתוצאה מתנאים אלא הם בריאים יותר שלא לדבר על זה שכיף להביט בהם
בכלוב גדול ולא בכלובים קטנים בהם הם מוגבלים.
נראה לי ברור שכאשר מחלקים להם 3 פעמים אוכל הם מיד רצים לאכול. למה שלא תדאג לכלים מספיק גדולים ומספיק במספר כדי שיהיה להם
אוכל חופשי כל היום? אל תשכח עכשיו חורף אפילו אנחנו אוכלים יותר כדי לשמור על חום הגוף.
לקוקוטיילים אפשר לתת גם כופתיות, ואני חושבת שגם התוכונים יכולים להתמודד עם זה.לקוקוטיילים הייתי מוסיפה גם קצת חמניות
שיקבלו קצת יותר קלוריות.הדוחן לא מספיק בשבילם.
הירקות חשובים כי יש בהם ויטמינים אבל הם לא מספיק מזינים אז לא פלא שהם טורפים כל מה שמקבלים.
אם התוכים לא יהיו מספיק חזקים הם לא יוכלו להטיל ביצים ולגדל את הגוזלים.
אוכל חופשי כל היום? אל תשכח עכשיו חורף אפילו אנחנו אוכלים יותר כדי לשמור על חום הגוף.
לקוקוטיילים אפשר לתת גם כופתיות, ואני חושבת שגם התוכונים יכולים להתמודד עם זה.לקוקוטיילים הייתי מוסיפה גם קצת חמניות
שיקבלו קצת יותר קלוריות.הדוחן לא מספיק בשבילם.
הירקות חשובים כי יש בהם ויטמינים אבל הם לא מספיק מזינים אז לא פלא שהם טורפים כל מה שמקבלים.
אם התוכים לא יהיו מספיק חזקים הם לא יוכלו להטיל ביצים ולגדל את הגוזלים.

אווה את צודקת בהחלט , משום מה פיספסתי את נושא הארוחות ונדמה היה לי שמדובר בפירות וירקות.
כמובן שתערובת צריכה להיות נגישה במשך כל שעות היום ,ישנם סוגי מתקנים שונים בהם אתה יכול לשים אוכל ואפילו למספר ימים .
פירות וירקות לא צריכים להיות מוגשים שלוש פעמים ביום , פעם ביום בכמות מספקת לאכילה ולאחר מספר שעות אפשר
להוציא את השאריות.
אווה המליצה על כופתיות וישנם תערובות המכילות כבר כופתיות ,אינינ יודע במדוייק את העליות והאם כדאי לקנות כופתיות בנפרד
אך בהחלט כופתיות הינם מרכיב חשוב במזון במיוחד לקוקטלים.
כמובן שתערובת צריכה להיות נגישה במשך כל שעות היום ,ישנם סוגי מתקנים שונים בהם אתה יכול לשים אוכל ואפילו למספר ימים .
פירות וירקות לא צריכים להיות מוגשים שלוש פעמים ביום , פעם ביום בכמות מספקת לאכילה ולאחר מספר שעות אפשר
להוציא את השאריות.
אווה המליצה על כופתיות וישנם תערובות המכילות כבר כופתיות ,אינינ יודע במדוייק את העליות והאם כדאי לקנות כופתיות בנפרד
אך בהחלט כופתיות הינם מרכיב חשוב במזון במיוחד לקוקטלים.
יש היגיון במה שאלי אומר, התוכים באמת בריאים ותמיד יש פעילות אז יכול להיות באמת שזו אחת הסיבות. 
תודה רבה על התמיכה הנפלאה (!)
תודה רבה על התמיכה הנפלאה (!)
כן יש בעייה אם פטרוזיליה יש בה יותר מידי ברזל וזה מסוכן

כי מי הוא חכם, הלומד מניסיונם של אחרים.