ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הוספת קוקוטילים לכלוב
מנהל: מפקחים
Re: הוספת קוקוטילים לכלוב
0526009890- עידן.
יש לו זוג אלבינו וזוג ואיט פייס צעיר.
יוגב-
0525705542
אני לא בטוח שזה הטלפון שלו...תנסה!
יש לו זוג אלבינו וזוג ואיט פייס צעיר.
יוגב-
0525705542
אני לא בטוח שזה הטלפון שלו...תנסה!
אז בדיוק אם אתה אומר שהם רבים על הנקבה היותר טובה, ב-3 זוגותת יש 3 נקבות, אז פה אחוז המריבות יהיה יותר גבוהה.
לכן אני לא אומר כלום עד שאני לא יודע את זה בוודאות. מגידול אישי.
הבנת אחי?
לכן אני לא אומר כלום עד שאני לא יודע את זה בוודאות. מגידול אישי.
הבנת אחי?
וואלה פה צריך את העזרה של אלי לפתרון הבעיה, כדי שכולנו נוכל להחכים!
צריך פה בן אדם עם ניסיון בנושא.
ניר אמר משהו שהוא שמע אבל זה לא נכון לכל סוגי התוכים , ישנם תוכים וציפורים אגרסיבים במיוחד שכאשר
מכנים אותם עם זוג נוסף הם הופכים טריטוריאלים ונלחמים על המקום ולעיתים על הנקבה (ציפורי אהבה לדוגמה).
בטבע כשצופים בתוכים אפשר לראות אותם יחדיו כזוג או כלהקה , אין רואים אותם מחוברים לזוג נוסף .
כאשר משכנים שלושה זוגות ולא זוג בודד ריבוי התוכים הופך למעין להקה והתחרות על המקום דווקה פוחתת ,
בנוגע לקוקטלים , הקוקטלים הינם תוכים נוחים מאוד שוחרי שלום ובדרך כלל מסתדרים טוב גם בשני זוגות , כמובן
עם מרחב מחייה מספיק גדול ותוספת תאי הטלה.
אני אישית אוהב את כל צבעי הקוקטלים , גם הרגילים יפיפיים בעיני כך שבעצם אם זה היה תלוי בי הייתי מגוון ושם זוגות
שונים ולא חשוב באמת האם וויט פייס אלבינו או אחר.
מכנים אותם עם זוג נוסף הם הופכים טריטוריאלים ונלחמים על המקום ולעיתים על הנקבה (ציפורי אהבה לדוגמה).
בטבע כשצופים בתוכים אפשר לראות אותם יחדיו כזוג או כלהקה , אין רואים אותם מחוברים לזוג נוסף .
כאשר משכנים שלושה זוגות ולא זוג בודד ריבוי התוכים הופך למעין להקה והתחרות על המקום דווקה פוחתת ,
בנוגע לקוקטלים , הקוקטלים הינם תוכים נוחים מאוד שוחרי שלום ובדרך כלל מסתדרים טוב גם בשני זוגות , כמובן
עם מרחב מחייה מספיק גדול ותוספת תאי הטלה.
אני אישית אוהב את כל צבעי הקוקטלים , גם הרגילים יפיפיים בעיני כך שבעצם אם זה היה תלוי בי הייתי מגוון ושם זוגות
שונים ולא חשוב באמת האם וויט פייס אלבינו או אחר.