יש לי תוכונים ואחת המליטה לפניה שלושה שבועות בערך רציתי לדעת מתי הם אמורים לבקוע ומה להביא להם לאכול?
תודה מראש.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכונים
מנהל: מפקחים
Re: תוכונים
מזל טוב תוכונים מטילים כחמישה ביצים לאחר 21ימי דגירה מתחיל תהליך הבקיע הביצים לא בוקעים כולם באותו היום מיכיון שלא הוטלו באותו יום .לגבי מזון יש לתת כמות יותר גדולה לפי הצורך .רצוי לתת תערובת לתוכונים וירקות[חסה גזר כרוב גמבה דשא וכו..] אני אישית לא נותן פירות למרות שיש מגדלים שכן נותנים .אני מוסיף פרוסת לחם פעמים בשבוע [לא יבש]
roditi
כדי מאוד לתת פירות וירקות (חוץ מ חסה פטרוזיליה עגבניה אבוקדו ושוקולד)
זה מוסיף המון לתשונה שלהם וזה גם טעים להם.
אני נותן פעמיים בשבוע סלט ירקות ופירות והתוכים אחרי זה מש ממש שמחים (רואים לפי ההתנהגות)
כדי מאוד לתת פירות וירקות (חוץ מ חסה פטרוזיליה עגבניה אבוקדו ושוקולד)
זה מוסיף המון לתשונה שלהם וזה גם טעים להם.
אני נותן פעמיים בשבוע סלט ירקות ופירות והתוכים אחרי זה מש ממש שמחים (רואים לפי ההתנהגות)
עידו אני לא נותן פירות בגלל שהם לא אוכלים .אני כן נותן חסה ופטרוזיליה פעם בשבוע.
אהלן ששון,
זמן הדגירה הוא בממוצע 18-20 יום, בחורף הזמן דגירה עלול להמשך מעבר מזה ליום או יומיים.
התזונה חייבת להיות מגוונת.
היא צריכה להכיל: פירות, ירקות ( מלבד אבוקדו, עגבניה,) פטרוזליה אפשרי עוד בכמות קטנה, מזון ביצים/ ביצה קשה חתוכה/ מפוררת, דוחן זמין, ומים נקיים.
כמובן לא לפתוח את התא לעיתים קרובות !
בהצלחה.
זמן הדגירה הוא בממוצע 18-20 יום, בחורף הזמן דגירה עלול להמשך מעבר מזה ליום או יומיים.
התזונה חייבת להיות מגוונת.
היא צריכה להכיל: פירות, ירקות ( מלבד אבוקדו, עגבניה,) פטרוזליה אפשרי עוד בכמות קטנה, מזון ביצים/ ביצה קשה חתוכה/ מפוררת, דוחן זמין, ומים נקיים.
כמובן לא לפתוח את התא לעיתים קרובות !
בהצלחה.