ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בדיקות במעבדה-מחלות ו-DNA
מנהל: מפקחים
בדיקות במעבדה-מחלות ו-DNA
לתשומת לבכם
הגיע אלי מייל ממעבדת קרניאלי. כיוון שחושבת שזה חשוב שגם אחרים יקראו ראיתי לנכון לפרסם את זה בפורום.
במיוחד חשוב הקטע על התעודות המזוייפות שנמצאים בשוק!
לידיעתכם: ישנם הרבה אישורי בדיקה/תעודות מזויפות המסתובבות בשוק!!! במקרים בהם אנחנו זיהינו את הזיופים, הנושא הועבר לטיפול הרשויות המוסמכות : משרד החקלאות/שרותים הוטרינריים, משרד הבריאות, רשות הטבע והגנים ובמקרים מסויימים גם טיפול משטרתי/משפטי להזכירכם פרטי בעל החיים הם כפי שנמסרו למעבדה על ידי השולח ולא באחריות המעבדה! וניתן לאמת את האישור במעבדה (כך נתגלו מספר זיופים) בהתאם לתקנות בין לאומיות שעלפיהן אנו מחויבים, ניתן לקבל אישורים רשמיים לצורך נסיעה לחול או רשויות אחרות (בריאות) האישור עם מדבקה מקורית וחתימת הוטרינר ששלח את הבדיקה .נשמח לעמוד לרשותכם בכל נושא.
בברכה ד"ר אדוה קרניאלי וצוות המעבדה.
הגיע אלי מייל ממעבדת קרניאלי. כיוון שחושבת שזה חשוב שגם אחרים יקראו ראיתי לנכון לפרסם את זה בפורום.
במיוחד חשוב הקטע על התעודות המזוייפות שנמצאים בשוק!
לידיעתכם: ישנם הרבה אישורי בדיקה/תעודות מזויפות המסתובבות בשוק!!! במקרים בהם אנחנו זיהינו את הזיופים, הנושא הועבר לטיפול הרשויות המוסמכות : משרד החקלאות/שרותים הוטרינריים, משרד הבריאות, רשות הטבע והגנים ובמקרים מסויימים גם טיפול משטרתי/משפטי להזכירכם פרטי בעל החיים הם כפי שנמסרו למעבדה על ידי השולח ולא באחריות המעבדה! וניתן לאמת את האישור במעבדה (כך נתגלו מספר זיופים) בהתאם לתקנות בין לאומיות שעלפיהן אנו מחויבים, ניתן לקבל אישורים רשמיים לצורך נסיעה לחול או רשויות אחרות (בריאות) האישור עם מדבקה מקורית וחתימת הוטרינר ששלח את הבדיקה .נשמח לעמוד לרשותכם בכל נושא.
בברכה ד"ר אדוה קרניאלי וצוות המעבדה.

Re: בדיקות במעבדה-מחלות ו-DNA
אווה קרניאלי מפיצים את המסרים האלא כבר מספר שנים ,אני מאמין שלא מעט תעודות בריאות מזוייפות מסתובבות
ועוד הרבה יותר כאלה שנחשבות אמינות ,ישנם תעודות "מולבנות " ונחשבות גם בבדיקה אצל קרניאלי כאמינות כי קרניאלי לא יכול לשלול אותם. בקיצור הנושא פרוץ ומדובר על זה שנים .אני ראיתי מסר כזה או קראתי עליו כבר משנת 2005 בו קרניאלי מזהירים מזיופים.
ועוד הרבה יותר כאלה שנחשבות אמינות ,ישנם תעודות "מולבנות " ונחשבות גם בבדיקה אצל קרניאלי כאמינות כי קרניאלי לא יכול לשלול אותם. בקיצור הנושא פרוץ ומדובר על זה שנים .אני ראיתי מסר כזה או קראתי עליו כבר משנת 2005 בו קרניאלי מזהירים מזיופים.
האם ניתן לדעת איך ניראים תעודות כאלה ע"מ שלא ניפול בפח
ומי לדעתכם אמין ביותר איזה הוכחות אנו צריכים כדי שלא יוליכו
אותנו שולל
ומי לדעתכם אמין ביותר איזה הוכחות אנו צריכים כדי שלא יוליכו
אותנו שולל

השמים אינם הגבול
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אלון, שאלות אלו ושאלות נוספות אני מתכוון לשאול מחר את אדווה ולאחר מכן אפרסם כאן.
אני מקווה שיהיו תשובות אשר יוכלו להוריד את החששות בנושא.
אני מקווה שיהיו תשובות אשר יוכלו להוריד את החששות בנושא.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
אולי יש אפשרות ליפנות למשרד החקלאות ומישם לקבל תשובות

השמים אינם הגבול
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
קרניאלי העבירו מידע למשרד החלקאות, בראשונה מעניין אותי לדעת איזה מידע העבירו
וכיצד ניתן להבדיל (אם בכלל), בשלב שני בהחלט ניתן לפנות למשרד החקלאות ולהבין
היכן זה עומד כאשר אני בספק אם נקבל מהם מידע אבל בהחלט שווה לבדוק.
וכיצד ניתן להבדיל (אם בכלל), בשלב שני בהחלט ניתן לפנות למשרד החקלאות ולהבין
היכן זה עומד כאשר אני בספק אם נקבל מהם מידע אבל בהחלט שווה לבדוק.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign