לא אמרתי שאתה לא אחראי אמרתי שזה חוסר אחריות...יש הבדל...!
תעשה מה שבראש שלך אני לא יכול להיות אחראי על זה שהתוכית שלך הייתה יומיים בלי אוכל... אני בטוח שהיא לא נהנתה מזה...ושזה לא בריא לה...!
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שינוי חד בצבע הלשלשת
מנהל: מפקחים
Re: שינוי חד בצבע הלשלשת
עידו, רוב הסיכוים שמה שגרם לשינוי בצבע הלשלשת זה זה שהיא אכלה יומיים ירקות ופירות.
נסה לעשות מה שאלי המליץ ואח"כ תודיע לנו אם יש שינוי.
חשוב מאוד שתשמור לה על תזונה נכונה, במיוחד בגלל שהיא נשאית כלימדיה.
נסה לעשות מה שאלי המליץ ואח"כ תודיע לנו אם יש שינוי.
חשוב מאוד שתשמור לה על תזונה נכונה, במיוחד בגלל שהיא נשאית כלימדיה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נטלי וניר
אני שומר על על התזונה ואני יודע שלא הייתי אחרי בפעם הזאת.
אני עשיתי לפי המלצה קודמת של אנשים מהאתר ועם נגמר האוכל ואין לך דרך לקנות אז נתתי אוכל "חלופי" עד שיהיה חדש!!!
ההורים שלי היו בחו"ל ולא הייתה לי שום דרך אפשרית לקנות אוכל!!!!!
אני שומר על על התזונה ואני יודע שלא הייתי אחרי בפעם הזאת.
אני עשיתי לפי המלצה קודמת של אנשים מהאתר ועם נגמר האוכל ואין לך דרך לקנות אז נתתי אוכל "חלופי" עד שיהיה חדש!!!
ההורים שלי היו בחו"ל ולא הייתה לי שום דרך אפשרית לקנות אוכל!!!!!
עידה בגלל שאני פוחד ממציבי קיצון שנגמר אני עושה עם אוכל של ג'וני מה שעשיתי עם אוכל של ילד שלי - הרגלתי אותו לכמה סוגים. לג'וני לדוגמא אני נותן תערובת יבשה של 50 אחוז כופטיות קייטי 25 אחוז כופטיות של נוטריברד ו25 אחוז תערובת פרימיאום פריסטיג' כדי שיהיה לו גם מה לפצח . בנוסף ל4-6 שעות ביום אני מכניס כלי נוסף עם תערובת השריה שג'וני גם אוהב . סיכוי שכל הסוגים יגמרו בו זמנית ממש זניח . כמו כן שעברתי את ג'וני יד עם ילד לחמתי בגלל הגרדים לאשדוד אז לא היה שם תערובת השריה אבל לא קרה כלום ב10 ימים אלו . פירות אני נותן פעםנ ביום וממש לא הרבה - גג רבע תפוח אץ או בננה , איזה 4 סמ' מגזר או פלח פילפל . מה שכם אני מוציא את זה אחרי 4 שעות אם נשאר בגג ההחמצה . יש מגדלים שמוכרים את קייטי לפי משקל אם תרצה אוכל לתת טל' באישי .