היי אלי יש לי קרבות בין 2 הזכרים הם עטים אחד על השני 2 הנקבות נמצאות
בתא ההטלה כל אחת בנפרד ,האם יש סיבה לדאגה ?
בסוף השבוע אני מקווה שאביא עוד זוג ,
נ,ב אם אשים כרגע עוד זוג ויש ביצים זה יפריע אן לחכות ולשים אותם בכלוב נפרד .
תודה חזי ,
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקוטילים
מנהל: מפקחים
Re: קוקוטילים
כרגע יש ביצים? צריך לשים לב ולראות האם הריב בינהם זה משהוא שעובר ונקודתי או שזה מתפתח ליותר מזה, זה בהחלט יכול
להפריע לזוג שיש לו ביצים נניח,מאחר ושני בני הזוג שותפים לקינון כל הפרעה כזאת יכולה להוציא מאיזון.
אם זה נמשך תצטרך להתקין מחיצה ביניהם , אני מקווה מאוד שזוג נוסף יפתור את הבעייה,בדרך כלל הקוקטלים אינם אגרסיבים
אך בתקופת הריבוי זה משתנה ,הזכר התוקף מגן על הטריטוריה שלו ,אם הקוקטיל השני ילמד לקח ויתרחק יתכן שזה יפסק.
בכל מקרה עליך להיות עם היד על הדופק,תן לכל אחד לתפוס את מקומו כל זמן שזה לא הופך מוגזם ולמירדף בלתי פוסק.
להפריע לזוג שיש לו ביצים נניח,מאחר ושני בני הזוג שותפים לקינון כל הפרעה כזאת יכולה להוציא מאיזון.
אם זה נמשך תצטרך להתקין מחיצה ביניהם , אני מקווה מאוד שזוג נוסף יפתור את הבעייה,בדרך כלל הקוקטלים אינם אגרסיבים
אך בתקופת הריבוי זה משתנה ,הזכר התוקף מגן על הטריטוריה שלו ,אם הקוקטיל השני ילמד לקח ויתרחק יתכן שזה יפסק.
בכל מקרה עליך להיות עם היד על הדופק,תן לכל אחד לתפוס את מקומו כל זמן שזה לא הופך מוגזם ולמירדף בלתי פוסק.
Re: קוקוטילים
אני הייתי מחכה ,פשוט לא כדאי לקחת סיכון שהביצים יעזבו בגלל הטרדות,תשאיר את המצב ככה ותנסה לראות איך שני הזוגות
מסתדרים ושהכל רגוע, אם אתה יכול את הזוג הנוסף לשים בהתחלה בכלוב נפרד קרוב לשני הזוגות כדי שיתרגלו היה הרבה יותר טוב.
אתה צריך פשוט להסתכל ולראות כיצד הם מתנהגים ורק כך לקבל החלטות.
מסתדרים ושהכל רגוע, אם אתה יכול את הזוג הנוסף לשים בהתחלה בכלוב נפרד קרוב לשני הזוגות כדי שיתרגלו היה הרבה יותר טוב.
אתה צריך פשוט להסתכל ולראות כיצד הם מתנהגים ורק כך לקבל החלטות.