ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טיפ אוכל של אישתי
מנהל: מפקחים
טיפ אוכל של אישתי
אישתי נתנה רעיון מצויין - שאני מכין לו סלט או במקום לתת תערובת השרייה אפשר לתת אפונה , תירס , גזר גמדי ופול קפוא כמו של סנפרוסט לדוגמא. היא פמפשירה לו כמות נדרשת במים קרים ותוך 10 דק' יש לו ארוחה טרייה . ויטירנר שלו אמר שזה אחלה רעיון ומאוד בריא .
Re: טיפ אוכל של אישתי
תודה על הרעיון
ננסה.
ננסה.
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: טיפ אוכל של אישתי
תודה על הרעיון אבל אני עושה את זה כבר 4 שנים, וגם העליתי את הרכב המזון כאן בפורום ,
אני קונה ירקות קפואים מפשיר ומגיש להם כימעט כל בוקר ,ומידי פעם פירות ,ועוד ,
אני קונה ירקות קפואים מפשיר ומגיש להם כימעט כל בוקר ,ומידי פעם פירות ,ועוד ,
לא ידעתי בכלל . שג'וני עם אשתי והילד היו אצל חמותי לקחתי להם רק קופתיות ופינוקים ושכחתי את תערובת השרייה . אז חצי שלי מצא תחליף בסופר 
בגלל בצורה טבעית .

בגלל בצורה טבעית .Re: טיפ אוכל של אישתי
טוב עשיתם , אתה יכול לכתוב כאן מה הם כן אוכלים בקפואים ,
אצלי לדוגמה הם אוהבים מאוד את התירס אבל את האפונה הם אוכלים מעט ,
אצלי לדוגמה הם אוהבים מאוד את התירס אבל את האפונה הם אוכלים מעט ,
לא , צריך להפשיר טוב טוב ואז לתת ,
אצלי תירס הכי אוהבים , אפונה , פול חתוך ל2 וגזר גמדי .
אשיתי מפשירה כמות נדרשת בכלי עם מים קרים ותוך 10 דק' גג זה מוכן . יש חניות של רשתות זולות וכמו יינות ביתן וכו' , שם בכלל ניתן לקנות את זה לפי המשקל ומחיר מצחיק .
אשיתי מפשירה כמות נדרשת בכלי עם מים קרים ותוך 10 דק' גג זה מוכן . יש חניות של רשתות זולות וכמו יינות ביתן וכו' , שם בכלל ניתן לקנות את זה לפי המשקל ומחיר מצחיק .