ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יושבת בפעם הראשונה
מנהל: מפקחים
-
gil_zabari
- בקיעה

Re: יושבת בפעם הראשונה
אתה מעוניין לימכור אותו בגיל הזה?
{להאכלה?}
{להאכלה?}
גיל, זה לא בדיוק הזמן לשאלה הזאת, תחכה עד שהגוזל והפיסוק שלו ירגעו , ותראה מה גדעון יעשה.
אליך גדעון,
תמשיך לעדכן מה מצבו.
אליך גדעון,
תמשיך לעדכן מה מצבו.
לילה טוב לכולם,
לצערינו הגוזל נפטר בארוחת לילה, דווקא האכלנו אותו באיטיות ומשום מה לפתע הוא מת לי בידיים.
על כל פנים, עם כל הצער, אני חייב תודה בשמי ובשם כל משפחתי לכולכם.
אנו לא נואשים, אנו נמשיך, לבטח עם הזמן נצבור ניסיון ונוכל גם אנחנו להיות שותפים פעילים יותר בפורום.
שוב תודה על הכל, אמשיך לעדכן אתכם בעתיד, נכון לרגע זה, בגזרת התוכונים שלנו, שרדו שלשה גוזלים, והם כבר בשבוע השלישי לחייהם נראים חזקים כך שקורים גם דברים טובים.
לסיום מילה אחרונה - תודה רבה לכולם ולילה טוב
גדעון
לצערינו הגוזל נפטר בארוחת לילה, דווקא האכלנו אותו באיטיות ומשום מה לפתע הוא מת לי בידיים.
אנו לא נואשים, אנו נמשיך, לבטח עם הזמן נצבור ניסיון ונוכל גם אנחנו להיות שותפים פעילים יותר בפורום.
שוב תודה על הכל, אמשיך לעדכן אתכם בעתיד, נכון לרגע זה, בגזרת התוכונים שלנו, שרדו שלשה גוזלים, והם כבר בשבוע השלישי לחייהם נראים חזקים כך שקורים גם דברים טובים.
גדעון
מצער לשמוע גדעון אך זהו חלק מתהליך הגידול של כולנו,אנו עושים את מיטב יכולתנו ולא תמיד זה מצליח,אני מקווה
מאוד שבגזרה שציינת תקצרו הצלחות וכולכם ובמיוחד הילדים יהנו מגידולם,אני חושב שכולנו נשמח להמשיך ולהתעדכן
במצב הגידול וכיצד מתקדמים הדברים,מאחל לכם הצלחה בהמשך
מאוד שבגזרה שציינת תקצרו הצלחות וכולכם ובמיוחד הילדים יהנו מגידולם,אני חושב שכולנו נשמח להמשיך ולהתעדכן
במצב הגידול וכיצד מתקדמים הדברים,מאחל לכם הצלחה בהמשך

-
itsmadness
- בקיעה

[quote="481";p="28621"]לילה טוב לכולם,
גדעון[/quote]
מצטער,, פעם ראשונה =[ עכשיו אתה בטח כבר מבין ויודע, כמו התוכונים שלך שעוברים את ההטלה הראשונה,
אנו סומכים עליך שזה לא ייקרה שוב[
] 
גדעון[/quote]
מצטער,, פעם ראשונה =[ עכשיו אתה בטח כבר מבין ויודע, כמו התוכונים שלך שעוברים את ההטלה הראשונה,
אנו סומכים עליך שזה לא ייקרה שוב[

דוד, הוא לא שולט במצב, זה לא בשליטתו זה שהם נולדו עם פיסוק.
גדעון,
צר לי לשמוע על המקרה, אבל אין מה לעשת, כמו שאלי אמר זה חלק מהגידול.
נשמח שתיהיה פעיל באתרנו,
תעדכן אותנו.
גדעון,
צר לי לשמוע על המקרה, אבל אין מה לעשת, כמו שאלי אמר זה חלק מהגידול.
נשמח שתיהיה פעיל באתרנו,
תעדכן אותנו.
שלום לכולכם,
חלפו 3 חודשים, בשעה טובה, יש לנו הטלה נוספת - הנקבה התחילה לשבת והבחנתי ב - 3 ביצים כבר.
נקווה, שהפעם (הטלה שניה) יצליח לה ולכולנו.
כמובן שאעדכן אתכם ולבטח אעזר בכם.
אתם נפלאים. ישר כוח !
להשתמע / גדעון
חלפו 3 חודשים, בשעה טובה, יש לנו הטלה נוספת - הנקבה התחילה לשבת והבחנתי ב - 3 ביצים כבר.
נקווה, שהפעם (הטלה שניה) יצליח לה ולכולנו.
כמובן שאעדכן אתכם ולבטח אעזר בכם.
אתם נפלאים. ישר כוח !
להשתמע / גדעון
בהצלחה,מחזיק לכם אצבעות