ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בבקשה עזרה ?!?!
מנהל: מפקחים
Re: בבקשה עזרה ?!?!
סבבה תודה לכם לכם על העזרה .. הדבר היחיד שבאמת נותר לי לעשות זה באמת ליתאזר בהמון סבלנות ,מקווה שזה היה שווה את זה
:)
מה הוא אכל בחווה ומה אתה נותן לו?
מצטערת על האיחור בתגובה. אני חושבת שאין מה להוסיף על מה שחבריי אמרו.
שיהיה לך בהצלחה ותעדכן.
שיהיה לך בהצלחה ותעדכן.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
לפי חוות דעת של מגדלים ולאחר ששאלתי על אופיים ואופן גידולם וכ'ו אז נאמר לי כך ,
האמזונות הם תוכים עים יכולות דיבור ושירה ברמות גבוהות וגם מאוד נבונים יחסית לבעלי-כנף,
עכשיו יש בעיה קטנה איתם שלא ניתן כמעט להרים אותם בידים כי הם מגיבים בתוקפנות ובנשיכות כואבות מאוד,
וגם לפעמים התוכי רגוע ושליו פתאום ללא אזהרה מוקדמת הוא מצמצם את עינו ותוקף ללא סיבה מובנת,
כך שהמסקנה שלי היא שהסוג אמזונה לא מתאים לגידול עיי' מגדלים שאינם מנוסים ובקיאים בתוכים גדולים,
בכל אופן תתחדש ושיהיה בהצלחה איתו,
האמזונות הם תוכים עים יכולות דיבור ושירה ברמות גבוהות וגם מאוד נבונים יחסית לבעלי-כנף,
עכשיו יש בעיה קטנה איתם שלא ניתן כמעט להרים אותם בידים כי הם מגיבים בתוקפנות ובנשיכות כואבות מאוד,
וגם לפעמים התוכי רגוע ושליו פתאום ללא אזהרה מוקדמת הוא מצמצם את עינו ותוקף ללא סיבה מובנת,
כך שהמסקנה שלי היא שהסוג אמזונה לא מתאים לגידול עיי' מגדלים שאינם מנוסים ובקיאים בתוכים גדולים,
בכל אופן תתחדש ושיהיה בהצלחה איתו,
איליה האם חל שיפור?עדכן אותנו כיצד מתקדם.