ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
החתמת תוכים
מנהל: מפקחים
-
barakfrieman
- ביצה

החתמת תוכים
אני מחפש אומנת ויש לדררות שלי ביצים ואני רוצה להחתים דררה ורציתי לדעת עם פרסמתם כאן מדריך איך מחתימים ומה הציוד האכלה וכל זה אז עם למישהו יש קישור זה יהיה סבבה! 

-
barakfrieman
- ביצה

Re: החתמת תוכים
תודה אבל לא הבנתי את כל העניין של הזפק..
תוכונים וקוקוטילים מסתדרים ביחד?
תוכונים וקוקוטילים מסתדרים ביחד?
אתה מדבר על תוכונים וקוקטליים צעירים בהחתמה? או שזוגות בוגרים?
מה הגודל כלוב שלך?
וכעיקרון אני לא בעד לשם תוכי מסוג אחד עם תוכי מסוג שני באותו הכלוב, זה סתם מפריע לריבוי, וסתם יש מריבות מיותרות ( בד"כ בסוגי תוכים שונים).
וכעיקרון אני לא בעד לשם תוכי מסוג אחד עם תוכי מסוג שני באותו הכלוב, זה סתם מפריע לריבוי, וסתם יש מריבות מיותרות ( בד"כ בסוגי תוכים שונים).
-
barakfrieman
- ביצה

לא חשוב כי ראיתי שלמישהו כאן מהפורום יש תוכי וקוקטייל שמסתדרים ביחד הם לא באותו כלוב אבל שהם אחד ליד השני הם מסתדרים
זאת נטלי, הם שתי מוחתמים זה סבבה, זה לא לריבוי או משהו, יש הבדל.
תוכונים וקוקטיילים יכולים לחיות ביחד.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני מגדל בכלוב של מטר על שתיים שעל שתימטר גובה זוג קוקוטייל זוג וויט פייס 5 זוגות תוכונים וזוג מזמרים אין אם זה שום בעיה הם לא רבים לפעמים יש מריבות אבל בדרך כלל אין בעיה גם לא מפריע לריבוי יש לי הרבה גוזלים בכל מחזור את יכול לגדל קוקטיילים עם תוכונים באותו הכלוב רק שים לכל אחד תאיי הטלה לגודל שלו ויהיה בסדר