ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קשה לי להחליט?
מנהל: מפקחים
קשה לי להחליט?
אלכסנדרין?
סנגל?
הפרלי קוניור ?
עזרו לי ביתרונות וחסרונות שלהם?
סנגל?
הפרלי קוניור ?
עזרו לי ביתרונות וחסרונות שלהם?
Re: קשה לי להחליט?
כנס ללקסיקון ותקרא על כל אחד דבר ראשון.
דבר שני לדעתי האלכסנדרין הוא היפה מכולם הוא נחשב כבר לתוכי גדול והוא חמוד מאוד .
תקרא שם על הכול ותראה.
דבר שני לדעתי האלכסנדרין הוא היפה מכולם הוא נחשב כבר לתוכי גדול והוא חמוד מאוד .
תקרא שם על הכול ותראה.
האלכסנדרין הינו תוכי גדול ומרשים אך מצריך הרבה השקעה שוטפת ותשומת לב על מנת לשמור על רמת החתמה טובה.
רועש באופן בינוני במיוחד בבוקר ובערב וכשדררות יעברו בסבבת ביתך ויצעקו הוא יצטרף בשימחה.
הסנגל תוכי נחמד ושקט יותר,מצויין כהאכלת יד .
הפרלי קוניור הינו פעלולן ותוכי "חי" כמו בני משפחתו הקוניורים,טוב כמוחתם שובב וחכם.
רועש באופן בינוני במיוחד בבוקר ובערב וכשדררות יעברו בסבבת ביתך ויצעקו הוא יצטרף בשימחה.
הסנגל תוכי נחמד ושקט יותר,מצויין כהאכלת יד .
הפרלי קוניור הינו פעלולן ותוכי "חי" כמו בני משפחתו הקוניורים,טוב כמוחתם שובב וחכם.
יש לי בעיה עם הלקסיקון.
בכל אתר יש לקסיקון וכתוב בו דברים סותרים לגבי התוכים הנ'ל.
יש מישהו שיכול לעזור לי לגבי אופי,לכלוך,תכולת דיבור,מסתדר עם ילדים,רעש לתוכים הנ'ל
בכל אתר יש לקסיקון וכתוב בו דברים סותרים לגבי התוכים הנ'ל.
יש מישהו שיכול לעזור לי לגבי אופי,לכלוך,תכולת דיבור,מסתדר עם ילדים,רעש לתוכים הנ'ל
אלכסנדרין-תוכי מדהים!יש לי אחד כזה-רועש רק בבוקר וב-8 עד 9 בערב ככה בצהריים הוא שקט. יכולת דיבור-יש לו,יכול להגיד 4,5 מילים.
סנגל-תוכי טוב כהאכלת יד אין לו יכולת דיבור טובה.
סנגל-תוכי טוב כהאכלת יד אין לו יכולת דיבור טובה.
הפועלל,אלך תמיד אחרייך,אני מכור רק אלייך,את בשבילי כמו סם!
אני חושב שאתה צריך לנסות ולהתמקד.
שאלות לגבי "מסתדר עם ילדים" "ליכלוך" לא רלוונטיות,יתכן שתוכי אחד יהיה מוחתם כהלכה ותוכי אחר מאותו סוג
לא יהיה מוחתם כהלכה,כשאתה אומר להסתדר עם ילדים זה תלוי גם בכם,בגישה שלכם ושל הילדים כך שאי אפשר לענות על זה.
בעיקרון כל שלושת הסוגים בתנאים אופטימלים ובהחתמה טובה צריכים להסתדר עם כולם.
ליכלוך-כולם מלכלכים באותה רמה ,אין מבינהם תוכי שגורם לליכלוך באופן מיוחד.
שלושתם בעלי רמת דיבור נמוכה,צריך לקחת בחשבון שלא ידברו.
רעש-הסנגל פחות מרעיש מבין שלושתם,רמת רעש בינונית בעיקר בשעות מסויימות בדרך כלל לא משהו ברמה שאי אפשר לסבול.
שאלות לגבי "מסתדר עם ילדים" "ליכלוך" לא רלוונטיות,יתכן שתוכי אחד יהיה מוחתם כהלכה ותוכי אחר מאותו סוג
לא יהיה מוחתם כהלכה,כשאתה אומר להסתדר עם ילדים זה תלוי גם בכם,בגישה שלכם ושל הילדים כך שאי אפשר לענות על זה.
בעיקרון כל שלושת הסוגים בתנאים אופטימלים ובהחתמה טובה צריכים להסתדר עם כולם.
ליכלוך-כולם מלכלכים באותה רמה ,אין מבינהם תוכי שגורם לליכלוך באופן מיוחד.
שלושתם בעלי רמת דיבור נמוכה,צריך לקחת בחשבון שלא ידברו.
רעש-הסנגל פחות מרעיש מבין שלושתם,רמת רעש בינונית בעיקר בשעות מסויימות בדרך כלל לא משהו ברמה שאי אפשר לסבול.