ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פיצוח גרעינים
מנהל: מפקחים
פיצוח גרעינים
רוקי( ג'אקו בן 3 חודשים )לא יודע לפצח גרינים
זה בגלל הגיל הצעיר או?
זה בגלל הגיל הצעיר או?
Re: פיצוח גרינים
בגלל גילו הצעיר,שים לו גרעינים ותוך זמן קצר הוא יהיה מומחה בפיצוח ,גרעינים צריכים להיות לא קלויים וללא מלח.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: פיצוח גרעינים
איזה גודל גרעינים את נותנת לו? יש תערובת של קוקטלים ממש טובה שאני קונה ממדיוני ויש שם גרעינים הציפורי
אהבה שלי חוגגים עם התערובת הזו...
אהבה שלי חוגגים עם התערובת הזו...
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
אני מצרפת תמונות של 2 התערובות. את הגרעינים שבשתיהן הוא מתקשה לפצח, עכשיו אני מתבוננת בו ורואה שבסופו של דבר הוא מצליח זה פשוט לוקח לו זמן. מה גם שהוא כל פעם מפיל את הגרעין ומרים שוב כדי לנסות. וכרגע הוא אוכל על הכסא אז אין בעיה אבל בכלוב יש רשת בתחתית אז אם נופל לו הוא לא יכול להרים..

לג'וני אף פעם לא היתה בעיה לפצח גרינים . רק שיהו . דווקא כופתיות של קייטי תמיד מפלו לו מהמקור . גם גרעים גדולים , כמו של דלעת הוא מפצח בכייף .
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אלמוגי הוא יסתדר בסופו של דבר.. לא צריכה להיות בעיה. אולי לוקח לו יותר זמן לפצח אבל לפצח כמו שאת רואה הוא מפצח. בכל מקרה, אני לא מכיר את התערובת אבל הגרעינים נראים לי גדולים יחסית.. שלי נראה לי יותר קטנים אבל יכול להיות שזה
רק נראה כך בתמונה.
רק נראה כך בתמונה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign