שלום לכולם וחג שמח.
מצאתי היום תוכי פצוע אחרי שעורב תקף אותו, הוא נפצע בעין (יצאה לגמרי), בראש וכנף( בדיוק בחיבור עם הגוף אך הפצע שיטחי)
אין לי כסף לוטרינר כי אני חייל ובנוסף הוטרינר העירוני של אשקלון (הלוואי שיכנס לכלא להרבה זמן) לא פעיל כרגע עקב זה שהוא רצח הרבה חתולים וכלבים!!! ואין מחליף.
ניסיתי לטפל בתוכי- שטפתי את הפצעים עם סודיום כלוריד, שמתי לו פולידין ואחרי כמה שעות גם סינטומצין 5%
התוכי שותה אך לא אוכל, הוא רגוע ולא מנסה לפגוע בי הוא די חברתי.
מה אני יכול לעשות איתו???
( התקשרתי לתנו לחיות לחיות והמקום הכי קרוב אלי זה תל אביב.. ואין בדיוק דרך להגיע לשם בערב חג)
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי פצוע.
מנהל: מפקחים
Re: תוכי פצוע.
שאלתך הועברה מפורום מענה מקצועי כי לא נראה שהתוכי ישרוד אם לא יטופל מידית.
אני במקומך במצב שאיני יכול לשלם בעבור טיפול בתוכי הייתי לוקח אותו לוטרינר הכי קרוב למקום מגורי ומסביר לו שמצאתי אותו,אם הוא היה דורש תשלום הייתי משאיר את התוכי אצלו והולך,כך עליך לנהוג,יתכן שהוטרינר עצמו יחליט שאין ברירה אלא לגרום לו למות כדי להפחית מסבלו אך זה כבר בידיו של הוטרינר.
אני במקומך במצב שאיני יכול לשלם בעבור טיפול בתוכי הייתי לוקח אותו לוטרינר הכי קרוב למקום מגורי ומסביר לו שמצאתי אותו,אם הוא היה דורש תשלום הייתי משאיר את התוכי אצלו והולך,כך עליך לנהוג,יתכן שהוטרינר עצמו יחליט שאין ברירה אלא לגרום לו למות כדי להפחית מסבלו אך זה כבר בידיו של הוטרינר.