ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה דחופה מקל שיוף
מנהל: מפקחים
עזרה דחופה מקל שיוף
ג'וני מסיים טיפול נוסף בכלמדיה באמצעות הזריקות זריקות . אנו מנקים לו את הכלוב בצורה יסודית , הלטנו להחליף לו כלי אוכל , צעצועים . הבעיה זה מקלות שיוף .... בחנות שקניתי אז אין, בחניות אחרות באשדוד גם לא מצאתי . אין גם אצל מדיוני . איפו אני יכול לקנות או לחלופין איך אפשר לחטה את הישן עד שאני אמצא לו אחד חדש .
Re: עזרה דחופה מקל שיוף
הייתי שם אותו באקונמיקה, אחרי זה שוטף טוב טוב, עובר על זה עם סקוץ' ואז הייתי שם.
אבל הכי טוב זה לחכות עד שהטיפול יסתיים.
אבל הכי טוב זה לחכות עד שהטיפול יסתיים.
טיפול הסתיים כבר , דר' שרביט נתן אישור לחיטוי .
תמהל אקונומיקה במים תטבול למספר דקות גם את כל האוכל,שום דבר לא שורד את הטיפול הזה,לאחר
מכן שטוף היטב והכל כמו חדש,אין צורך לקנות חדש אם אפשר לחטא.את הכלוב אתה לא מחליף נכון?אתה מחטא ...בדיוק אותו דבר,משחקים
העשויים מעץ ניחא אבל כלים כלוב ומקל עמידה מחוספס אין צורך להחליף.
מכן שטוף היטב והכל כמו חדש,אין צורך לקנות חדש אם אפשר לחטא.את הכלוב אתה לא מחליף נכון?אתה מחטא ...בדיוק אותו דבר,משחקים
העשויים מעץ ניחא אבל כלים כלוב ומקל עמידה מחוספס אין צורך להחליף.
תודה אלי
, כלוב אני לא מחליף לבנתיים אבל מתחנן לקנות לג'וני 10 A, ברגע שיסתיים אצלינו איזה פרוייקט בניה בבניין .
יום שישי נעשה לו נקיון פסח .
צעצועים קניתי לו חלק חדשים חלק בדיוק שהיו לו כי הוא קשור אלהם רגשית .
, כלוב אני לא מחליף לבנתיים אבל מתחנן לקנות לג'וני 10 A, ברגע שיסתיים אצלינו איזה פרוייקט בניה בבניין .יום שישי נעשה לו נקיון פסח .
צעצועים קניתי לו חלק חדשים חלק בדיוק שהיו לו כי הוא קשור אלהם רגשית .
כלוב גרוע לדעתי.
במחיר זול יותר אתה יכול לקנות את ה- A02 כלוב מרווח ופתוח מלמעלה,אבל זו דעתי האישית.
במחיר זול יותר אתה יכול לקנות את ה- A02 כלוב מרווח ופתוח מלמעלה,אבל זו דעתי האישית.
עוד לא קניתי , רק בודק , אנו רוצים עם דפנות בצדדים כאלו . שאני יחלית סופית אני עוד ידבר אתך אם לא מפריע לך .
אתה יכול לפתוח דיון ונעזור בשימחה