הי לכולם .
אני בשבוע הבא עובר דירה ורציתי לשאול אלו הכנות אני צריך לעשות למרקו ,?
האם הוא יהיה ממש בזמן הסתגלות חדשה .?
הקיר בסלון צבוע בצבע ירוק .יכול להיות לא טוב לתוכי או שההפך ?
??
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מעבר דירה
מנהל: מפקחים
Re: מעבר דירה
אני מניח שאם תתייחס אליו כמו מקודם אז לא צריכה להיות בעיה, לגבי הצבע, עדיף שאלי יענה לך, כי לי היה ג'אקו שקיבל קריזה כל פעם
שראה אותי בחולצה אדומה, אבל אין לי מושג לגבי קוקוטיילים.
בהצלחה במעבר לדירה החדשה!!

שראה אותי בחולצה אדומה, אבל אין לי מושג לגבי קוקוטיילים.
בהצלחה במעבר לדירה החדשה!!

Re: מעבר דירה
ראשית המעבר לא כמו מעבר של תוכי שבדרך כלל נקנה ועובר למקום חדש,מאחר שמרקו ממשיך להיצא באותו כלוב מוכר
ועם אותה משפחה מוכרת המעבר פחות קשה.תן לו ביום יומיים ראשונים את הביטחון שהוא יהיה זקוק לו כגון מילות חיבה ליטוף וכו' ונראה שלא יהיו בעיות מיוחדות.
לגבי צבע הקיר,גם כאן אני לא צופה בעיות מיוחדות, אני לא יודע איפה הוא ממוקם כרגע אם ליד חלון הצופה החוצה או משהוא בסיגנון אבל
אם כן אז אפשר לנסות שגם במקום החדש יהיה לו נוף כזה.
הרבה יחס וחיבה מקלים על הפחדים אם נוצרים כאלו במהלך ההעברה והשהייה ביום יומיים הראשונים במיוחד.
ועם אותה משפחה מוכרת המעבר פחות קשה.תן לו ביום יומיים ראשונים את הביטחון שהוא יהיה זקוק לו כגון מילות חיבה ליטוף וכו' ונראה שלא יהיו בעיות מיוחדות.
לגבי צבע הקיר,גם כאן אני לא צופה בעיות מיוחדות, אני לא יודע איפה הוא ממוקם כרגע אם ליד חלון הצופה החוצה או משהוא בסיגנון אבל
אם כן אז אפשר לנסות שגם במקום החדש יהיה לו נוף כזה.
הרבה יחס וחיבה מקלים על הפחדים אם נוצרים כאלו במהלך ההעברה והשהייה ביום יומיים הראשונים במיוחד.