ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיות בדגירה- שתיים בתא
מנהל: מפקחים
בעיות בדגירה- שתיים בתא
שלום,
כרגע אני מגדל להקת קוקוטיילים המונה 7. אני יודע שכדי לשים יותר תאי הטלה מאחד לכל זוג, ולכן שמתי ארבעה (ידעתי שלא יהיו המון זוגות- יצאו 2 ומאד התרשמתי).
משום מה 2 זוגות בחרו באותו התא, למרות שכל התאים באותו הגובה (אחד אחר קצת בולט למעלה) ודאגתי לשמור מרחק בין התאים.
אין לי מושג למה זה נגרם ולמה זה גורם.
אשמח לעצות,
עמית.
כרגע אני מגדל להקת קוקוטיילים המונה 7. אני יודע שכדי לשים יותר תאי הטלה מאחד לכל זוג, ולכן שמתי ארבעה (ידעתי שלא יהיו המון זוגות- יצאו 2 ומאד התרשמתי).
משום מה 2 זוגות בחרו באותו התא, למרות שכל התאים באותו הגובה (אחד אחר קצת בולט למעלה) ודאגתי לשמור מרחק בין התאים.
אין לי מושג למה זה נגרם ולמה זה גורם.
אשמח לעצות,
עמית.
Re: בעיות בדגירה- שתיים בתא
איך אתה יודע שזה באמת שני זוגות? האם הם כבר דוגרים? יכול להיות שזה איזשהו אקט של הכנה מסוים או חיזור. אני זוכר שבלהקה אצלי היו שני תאים וגם שם היה "תא מועדף" כשבפועל בסופו של דבר כשהם ירדו ל-"עניינים" הם עשו את זה בשני התאים.
בשלב מאוחר יותר כשהוספנו עוד שני תאים בכלל הייתה שם אורגיה, היו גוזלים מכמה הורים בכל תא וזה היה די מגניב.
יש מצב שאתה פשוט מפספס משהו בכל העסק. לא נראה לי שיש ממה לדאוג בכל מקרה.
בשלב מאוחר יותר כשהוספנו עוד שני תאים בכלל הייתה שם אורגיה, היו גוזלים מכמה הורים בכל תא וזה היה די מגניב.
יש מצב שאתה פשוט מפספס משהו בכל העסק. לא נראה לי שיש ממה לדאוג בכל מקרה.

גם לדעתי הם בהכנה או חיזור, ולכן גם המלחמות,
אני היתי מכניס עוד תא אחד או שניים
שי
אני היתי מכניס עוד תא אחד או שניים
שי
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
אני יודע שזה 2 זוגות כי ראיתי כל זוג בנפרד.
הם כבר דוגרים על ביצים. אני יודע שלפחות לזוג אחד יש, ואולי השני דוגר ביחד על ההטלה של הזוג הראשון, או שיש לו ביצים משלו (רוב הסיכויים שזה של הזוג השני כי תפסתי אותם באמצע).
אין לי מקום להוסיף עוד תאים באותו גובה, ובנוסף יש 3 ריקים. (יש רק שתי פאות חשופות ועשיתי אותן במרווח מספיק רחב כדי שיהיה מרווח של כמעט תא הטלה, ולכן אין עוד מקום.
תודה רבה!
עמית.
הם כבר דוגרים על ביצים. אני יודע שלפחות לזוג אחד יש, ואולי השני דוגר ביחד על ההטלה של הזוג הראשון, או שיש לו ביצים משלו (רוב הסיכויים שזה של הזוג השני כי תפסתי אותם באמצע).
אין לי מקום להוסיף עוד תאים באותו גובה, ובנוסף יש 3 ריקים. (יש רק שתי פאות חשופות ועשיתי אותן במרווח מספיק רחב כדי שיהיה מרווח של כמעט תא הטלה, ולכן אין עוד מקום.
תודה רבה!
עמית.
כרגע זה לא משנה אם אני יכול להוסיף תאי הטלה או לא מכיוון ששתיהן דוגרות באותו התא על ביצים.
ביקשתי את עזרתכם בנוגע מה לעשות הלאה.
תודה רבה, עמית.
ביקשתי את עזרתכם בנוגע מה לעשות הלאה.
תודה רבה, עמית.
אל תעשה כלום,עזוב אותן שידגרו ביחד.
תודה רבה!