ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טבעות - החסרון
מנהל: מפקחים
Re: טבעות - החסרון
יואוו איזה יפים...
אני גם רוצה אחד כזה לא פייר חחח
מתוקים
אני גם רוצה אחד כזה לא פייר חחח
מתוקים

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
מה זה הצבע היפיפה הזה (הצהוב-חום), בחיים שלי לא ראיתי כזה...מדהימים עוזי, כל הכבוד

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
תודה לכולם
[quote="236";p="51211"]מה זה הצבע היפיפה הזה (הצהוב-חום), בחיים שלי לא ראיתי כזה...מדהימים עוזי, כל הכבוד
[/quote]
באמת שאני לא יודע שי.
ניסיתי למצוא מידע אודות התוכי הנ"ל אך ללא הצלחה. הצבעים שלו זה יותר צהוב לבן עם כתום מקדימה.
אני לא מבין כל כך במוטציות של ציפורי אהבה. מעבר לכך אצטרך להמתין לחילופי נוצות ולראות מה יהיה..

[quote="236";p="51211"]מה זה הצבע היפיפה הזה (הצהוב-חום), בחיים שלי לא ראיתי כזה...מדהימים עוזי, כל הכבוד
[/quote]באמת שאני לא יודע שי.
ניסיתי למצוא מידע אודות התוכי הנ"ל אך ללא הצלחה. הצבעים שלו זה יותר צהוב לבן עם כתום מקדימה.
אני לא מבין כל כך במוטציות של ציפורי אהבה. מעבר לכך אצטרך להמתין לחילופי נוצות ולראות מה יהיה..

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
עוזי קודם כול הם מדהימים !!!
דבר שני, אני כמעט בטוח ב- 100 אחוז שהירוק כהה יצא אוליב כמו שאמרתי לפני זה, לגבי השני, פסטלינו/ פסטל ירוק עדיין בתוקף.
דבר שני, אני כמעט בטוח ב- 100 אחוז שהירוק כהה יצא אוליב כמו שאמרתי לפני זה, לגבי השני, פסטלינו/ פסטל ירוק עדיין בתוקף.