שלום יש לי שתי שאלות:
א. אני מביא כלוב חצי מטר גובה מטר אורך וחצי מטר רוחב, האם גודל הכלוב מספיק לזוג קוקוטיילים?
ב. בעוד שבוע בערך הגוזלי תוכונים צריכים לצאת מהתא, ומכיון שהחתולים תקפו את הכלוב פינקים הכנסתי את הכלוב עם הפינקים לרצפת הווליר, מתחת לתא ההטלה, עכשיו כשהגוזלי תוכונים יוצאים הם לא יודעים לעוף נכון? אז זה יוצא שהם נוחתים מגובה מטר וחצי על גג הכלוב - מברזל- אוץ, האם צריך להזיז את כלוב הפינקים, וגם לא יכאב להם לצנוח על הרצפה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב לקוקוטיילים+ יציאת גוזלי תוכונים...
מנהל: מפקחים
Re: כלוב לקוקוטיילים+ יציאת גוזלי תוכונים...
הכלוב במידות שציינת בסדר.
לגבי הגוזלים שיוצאים מהתא,אני לא יודע מה יש בקרבת התאים אבל אני תמיד דאגתי שקרוב לפתח תאי ההטלה יעבור ענף אחד
כדי להקל עליהם את היציאה והעמידה,בדרך כלל כשהם יוצאים הם כבר בעלי כושר תעופה מועט והם לא נופלים אל מותם,הם ינפנפו וירדו
לריצפה בצורה טובה,לאחר מכן יטפסו על הרשת כדי לעלות.
אני חושב שאין לך מה לדאוג בעניין.
לגבי הגוזלים שיוצאים מהתא,אני לא יודע מה יש בקרבת התאים אבל אני תמיד דאגתי שקרוב לפתח תאי ההטלה יעבור ענף אחד
כדי להקל עליהם את היציאה והעמידה,בדרך כלל כשהם יוצאים הם כבר בעלי כושר תעופה מועט והם לא נופלים אל מותם,הם ינפנפו וירדו
לריצפה בצורה טובה,לאחר מכן יטפסו על הרשת כדי לעלות.
אני חושב שאין לך מה לדאוג בעניין.
סבבה, אבל אני דואג שלא ישברו את הרגל מצניחה גובה מטר וחצי על ברזל....
זוג אנגליים צריך תא הטלה של תוכונים רגילים או מיוחד?
זוג אנגליים צריך תא הטלה של תוכונים רגילים או מיוחד?
תודה רבה! אחלה מאמר!
ראיתי שיש בכל צד 2 סנטימטר רוחב, האם זה באמת משנה?
ואם אני שם את הזוג אנגליים בתוך הלהקת תוכונים, איך אני יודע שהם ילכו לתא הגדול ולא אחרים?
ראיתי שיש בכל צד 2 סנטימטר רוחב, האם זה באמת משנה?
ואם אני שם את הזוג אנגליים בתוך הלהקת תוכונים, איך אני יודע שהם ילכו לתא הגדול ולא אחרים?
תראה מן הסתם התוכון אנגלי גדול יותר,הוא יחפש את המקום הכי נוח מבחינתו,אם הוא יתעקש לקנן דווקא בתא קטן ויהיה לו נוח אין הרבה מה לעשות,מדובר במידות תא שמתאימות לגודלו ונלקח בחשבון שהזוג אינו שותף לתוכונים או פינקים.
זה כבר לא בשליטתך.
זה כבר לא בשליטתך.