ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחירון תוכים
מנהל: מפקחים
Re: מחירון תוכים
לי יש בטן מלאה על החווה הנה"ל . עזבו את רמת ההחתה הירודה ומחיר 120 אחוז ממחיר המחירון , מעצבן אותי עניין המחלות ותעודת בריאות ששווה לת....
מי שאמר לך ירוק שיש שבחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר
כנראה שאין לו מושג ירוק
אני גם לא שמעתי דברים טובים על החווה שם
אבל כל עוד לא קניתי משם אני לא רוצה לדבר סתם
בנתיים אני לומדת מטעיות של אחרים
בכל מקרה מבחינת ההיגיון , תוכי ממגדל לא טורטר הרבה , פחות טראומות וכל זה
תחשוב שכל יום באים כמה אנשים מרימים את התוכי משגעים אותו , ואחרי כל זה אתה בא וקונה אותו , מאשר לקנות אצל מישהו שטיפל בו כמו אבא
ואם כבר מגדל, אני ממליצה בחום על אלי , אם הוא מוכר תוכים שציינת
כנראה שאין לו מושג ירוק
אני גם לא שמעתי דברים טובים על החווה שם
אבל כל עוד לא קניתי משם אני לא רוצה לדבר סתם
בנתיים אני לומדת מטעיות של אחרים
בכל מקרה מבחינת ההיגיון , תוכי ממגדל לא טורטר הרבה , פחות טראומות וכל זה
תחשוב שכל יום באים כמה אנשים מרימים את התוכי משגעים אותו , ואחרי כל זה אתה בא וקונה אותו , מאשר לקנות אצל מישהו שטיפל בו כמו אבא
ואם כבר מגדל, אני ממליצה בחום על אלי , אם הוא מוכר תוכים שציינת
זה כל העניין תוכים שניתן לעלות אותם על היד הם בוגרים ואת אלי שכאילו מוחתמים אף אחד לא לוקח הם 90 אחוז מהזמן בכלוב . למזלינו את ג'וני קנינו צעיר ואז החתמה שלו בסדר כרגע אבל לא מדהימה . המלצה חמה לעשות שיעורי בית ואם קונים תוכי יקר יחסית או יש ילדים בבית , אנשים מבוגרים או רגישים - חובה מוסרית לבדוק לכלמדיה .
ציפלין,
הסיבה שבגללה מגדל אמר לך 200 -400 היא כי בעיקרון פנינה, אפור, לוטינו ופייד עולים בין 150 - 250 (לא יותר) ואלבינו באמת עולה 400 שקלים. תעשי חישוב פשוט ותביני כמה היו מבקשים ממנו בחווה על אלבינו.
הסיבה שבגללה מגדל אמר לך 200 -400 היא כי בעיקרון פנינה, אפור, לוטינו ופייד עולים בין 150 - 250 (לא יותר) ואלבינו באמת עולה 400 שקלים. תעשי חישוב פשוט ותביני כמה היו מבקשים ממנו בחווה על אלבינו.

אני הגיד לך 600-650 , תשמע דויד הבעיה שם זה לא רק מחיר . שאתה מפרסם ציפורים עם תיודה רפואית אז בטור בן אדם חובבן אתה מבסות וחושב שמביא הביתה ציפור בריא שלא מהבא סכנה לבן התינוק במקרה שלי . אני כמו מפגר עוד נסעתיעם תעדה זאת לוטרינר שג'וני נפצע . יצאתי אני מפגר עם תעדות . לפחות טוב שאחרי כמעט 5 חודשים אני בטוח 100 אחוז שג'וני בריא עכשיו .
אני מוכן לשלם מעל המחיר בהמקובל אבל להיות בטוח 1000 אחוז במגדל .
אני מוכן לשלם מעל המחיר בהמקובל אבל להיות בטוח 1000 אחוז במגדל .