ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צ'יק ופיץ' - עדכון

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
shiponix
גוזל
גוזל
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: דיויד

Re: צ'יק ופיץ' - עדכון

שליחה על ידי shiponix »

אה אוקי... אנחנו עוד לא שם חחח כרגע הוא בעיקר נשר..
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בזמן האחרון התיאורים של היילו סיידד הולכים ותופסים תאוצה,אני אתאר את ההבדל בין היילו סיידד לבין הגרין צ'יק

היילו סיידד דומה בצבע הירוק לגרין צ'יק בצבעים שעל הגב ועל הזנב אבל שונה באופן משמעותי בצבע נוצות החזה נוצות הרגליים והפנים,המונח
ילו סיידד "צהוב צדדים" מתייחס לצדדים באיזור החזה,הנוצות המופיעות שם בצבע צהוב ירוק שונות מן הצבע הסולידי של הגרינים שבדרך כלל ירוק כולו.
במרכז החזה ובאיזור הבטן הנוצות בצבע אדום בהיר בשילוב של צהוב,נוצות הפנים הינם בצבע לבן אפור בהיר והרגליים בצבע וורוד שהופכים לאפור עם הגיל.
סמל אישי של משתמש
Ben
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: בן

שליחה על ידי Ben »

[quote="55";p="53692"]בזמן האחרון התיאורים של היילו סיידד הולכים ותופסים תאוצה,אני אתאר את ההבדל בין היילו סיידד לבין הגרין צ'יק

היילו סיידד דומה בצבע הירוק לגרין צ'יק בצבעים שעל הגב ועל הזנב אבל שונה באופן משמעותי בצבע נוצות החזה נוצות הרגליים והפנים,המונח
ילו סיידד "צהוב צדדים" מתייחס לצדדים באיזור החזה,הנוצות המופיעות שם בצבע צהוב ירוק שונות מן הצבע הסולידי של הגרינים שבדרך כלל ירוק כולו.
במרכז החזה ובאיזור הבטן הנוצות בצבע אדום בהיר בשילוב של צהוב,נוצות הפנים הינם בצבע לבן אפור בהיר והרגליים בצבע וורוד שהופכים לאפור עם הגיל.[/quote]
תודה על ההגדרה אלי, רציתי לבקש תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
shiponix
גוזל
גוזל
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: דיויד

שליחה על ידי shiponix »

אכן מקיף מש'ו..
אלי, מבחינת מאפיינים אחרים הם אותו דבר נכון? זאת פשוט מוטציה? כמו להשוות קוקוטייל לוטינו לפנינה?

אני שואל כי מהסאן קונייר יש הבדל גדול נכון? אבל במקרה הזה בעצם לא מדובר ממש באותו התוכי..
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם תיכנס ללקסיקון תראה שמתחת לקוניור גרין צי'ק מופיעים עוד שלושה תתי מין כשביניהם נמצא היילו סיידד.
לידע כללי,כשנכנסים ללקסיקון כל התוכים שמופיעים מתחתיו נחשבים לתתי מין.
הקוניור שמש נחשב למין בפני עצמו ששיך כמובן למשפחת הקוניורים.

לינק ללקסיקון:
קוניור גרין צ'יק Green-cheeked Conure/
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

הם ממש חמודים!!!!!!
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה