שלום לכולם
יש אצלי זוג פסיפיקים
והשאלה שלי היא כזאת
הכלוב שהם נצאים בו כרגע הוא לא טוב הוא בגודל של 55 סנטימטר גובה 40 סנטימטר רוחב ועומק
יש לי תא הטלה ומידותיו הן 30 סנטימטר גובהה ו15 סנטימטר עומק ורוחב
הוא כרגע תלוי מחוץ לכלוב ויש להם גישה אליו אבל משום מה הם לא נכנסים לתא בלילה (שמעתי ששם הם ישנים)
ורק אם אני מכניס את התא הטלה לתוך הכלוב הם ישנים בו אבל אז הוא נורא קטן(הכלוב)
אז מה עדיף כלוב קטן אם תא הטלה שהם ישנו בו או כלוב גדול ואז הם לא ישתמשו בו<?>
כמובן שהכלוב הקטן הזה הוא זמני אבל מה עדיף???
תודה לעונים
איתי כרמי
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פסיפיק
מנהל: מפקחים
Re: פסיפיק
איתי,
אם אתה הולך להחליף כלוב התשובות אינן רלוונטיות. אם זה כלוב גדול מספיק כדי שתוכל לשים את הקופסא בפנים מבלי להצטער על השטח המבוזבז (שהוא בעצם, לא ממש מבוזבז) אז לך על זה (צריך לקחת בחשבון גישה לקופסא ולגוזלים) ואם זה כלוב יחסית קטן וחשוב לך השטח הפנוי בפנים, שהקופסא תיהיה בחוץ.
לא ברורה לי הסיבה למה הם בוחרים לישון בה רק כשהיא בתוך הכלוב. אני מתאר לעצמי שכשאתה אומר "תלוי מחוץ לכלוב ויש להם גישה" אתה מתכוון לקופסא מחוברת לכלוב כמו שכולנו מכירים? או שיש כאן משהו שונה?
אם אתה הולך להחליף כלוב התשובות אינן רלוונטיות. אם זה כלוב גדול מספיק כדי שתוכל לשים את הקופסא בפנים מבלי להצטער על השטח המבוזבז (שהוא בעצם, לא ממש מבוזבז) אז לך על זה (צריך לקחת בחשבון גישה לקופסא ולגוזלים) ואם זה כלוב יחסית קטן וחשוב לך השטח הפנוי בפנים, שהקופסא תיהיה בחוץ.
לא ברורה לי הסיבה למה הם בוחרים לישון בה רק כשהיא בתוך הכלוב. אני מתאר לעצמי שכשאתה אומר "תלוי מחוץ לכלוב ויש להם גישה" אתה מתכוון לקופסא מחוברת לכלוב כמו שכולנו מכירים? או שיש כאן משהו שונה?