ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

צעצועי כלבים ?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sycon
ביצה
ביצה
שם פרטי:: Sycon
איש קשר:

צעצועי כלבים ?

שליחה על ידי Sycon »

שאלה העם אפשר לתת לתוכים גדולים גם צעצועים של כלבים ,כמו העצמות של הכלבים רק כדי שהתוכי ישבור וירסק את העצם כצעצוע??
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: צעצועי כלבים ?

שליחה על ידי eli_lea »

אני לא ממליץ,אני אגיד לך מהם הסיבות לכך,הסיבות שצעצועים המיוצרים עבור בעל חיים מסוג מסויים אינם מתאימים תמיד לבעל חיים אחר
בגלל איכות החומרים והמבנה הכללי בגלל ייעודו, גם צעצועים המיועדים לתוכי עצמו לא תמיד בטוחים וצריך לבחון אותם בשבע עיניים,לצערנו "השוק" די פרוץ והפיקוח גם הוא לא משהוא כך שאנו צריכים לסמוך על עצמנו ולעיתים זה די קשה כשמדובר בחומרים שונים שאיננו יודעים כיצד הם מתנהגים בתנאים שונים.
אני מציע להיצמד לצעצועים המסופקים עבור תוכים תוך כדי בחינה מדוקדקת של הצעצוע מבחינת אביזרים שיכולים להתפרק בקלות ולהיבלע או חומרים רעילים שאינם מתאימים כגום חוטים העשויים מניילון וחרוזים קטנטנים.
סמל אישי של משתמש
Ben
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: בן

Re: צעצועי כלבים ?

שליחה על ידי Ben »

כפי שאין לתת אוכל של תוכים לכלבים כך גם אין לתת אוכל של כלבים לתוכים,
החומרים המצויים במזון מותאים לכלב ולא לתוכי .

תמונה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”