ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
על מה מעידה נשירה מוגברת?
מנהל: מפקחים
על מה מעידה נשירה מוגברת?
שלום רציתי לדעת על מה מעידה נשירה מוגברת?
האם היא טבעית?
האם היא טבעית?
Re: על מה מעידה נשירה מוגברת?
נשירה כמו אצל כלבים ובני אדם היא טבעית לגמרי ,
במידה וקיימת נשירה מוגברת או נקודתית ייתכן והיא מעידה על בעיה בריאותית.
(תקנו אותי אם אני טועה)
במידה וקיימת נשירה מוגברת או נקודתית ייתכן והיא מעידה על בעיה בריאותית.
(תקנו אותי אם אני טועה)
פעמיים בשנה יש נשירה מוגברת.. זה לא מעיד על כלום.. התוכי פשוט מחליף את נוצותיו, אצל הקוקטייל זה קורה גם שהוא מחליף את המופע שלו לזכר או נקבה.
כל עוד אין קרחות, אין בעיה.
כל עוד אין קרחות, אין בעיה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
עם מתחילים קרחות יש ללכת לווטרינר,או לשלוח בדיקות דם.
בדרך כלל מדובר בחילוף נוצות בלבד.
בדרך כלל מדובר בחילוף נוצות בלבד.
וואללה נראה לנו שהוא/היא מחליפים את המופע המיני שלהם וספארקי הולך להיות ספארקית. הלחיים כבר לא הכי מודגשות והצבע מתחיל להתפזר קצת.
בקשר לשינה שלו/שלה? נאמר שהוא זקוק לעשר שעות שינה. האם זה אומר שאם בשעה שמונה בערב הוא לא מראה סימנים של ללכת לישון עלינו ליזום זאת בעצמנו? לקחת את הכלוב שלו למקום מרוחק (בדרך כלל הוא בסלון איתנו) לכסות אותו וכו', או לחכות עד שהוא עומד כזה מאד ישנוני על המקל שלו ואז לכסות?
תודה
בקשר לשינה שלו/שלה? נאמר שהוא זקוק לעשר שעות שינה. האם זה אומר שאם בשעה שמונה בערב הוא לא מראה סימנים של ללכת לישון עלינו ליזום זאת בעצמנו? לקחת את הכלוב שלו למקום מרוחק (בדרך כלל הוא בסלון איתנו) לכסות אותו וכו', או לחכות עד שהוא עומד כזה מאד ישנוני על המקל שלו ואז לכסות?
תודה
קודם כל קחו בחשבון שלא תמיד אפשר לזהות לפי הצבע בלחיים, לקוקטיילית שלי יש צבע כתום כהה ממש כמעט אדום ולפעמים הרבה אומרים לי שהיא נראית זכר אבל היא למעשה נקבה.
מזהים על פי הכנפיים ועל פי נוצות הזנב הפנימיות.
את השינה עליכם ליזום בעצמכם תכסו בסביבות 8 אפשר גם בסביבות 9.
דרך אגב, אם המקום והסביבה בה הכלוב שלו ממוקם חשוכה אין צורך לכסות, אם יש אור אז אפשר לכסות בסדין.
מזהים על פי הכנפיים ועל פי נוצות הזנב הפנימיות.
את השינה עליכם ליזום בעצמכם תכסו בסביבות 8 אפשר גם בסביבות 9.
דרך אגב, אם המקום והסביבה בה הכלוב שלו ממוקם חשוכה אין צורך לכסות, אם יש אור אז אפשר לכסות בסדין.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
תודה
לגבי הניצוי-
האם נוצות הכנפיים והזנב בקוקטייל לוטינו אמור להיות מפוספס/ מנוקד אצל הנקבה?
אצלנו הם עדיין חלקים בצבע צהוב.
לגבי הניצוי-
האם נוצות הכנפיים והזנב בקוקטייל לוטינו אמור להיות מפוספס/ מנוקד אצל הנקבה?
אצלנו הם עדיין חלקים בצבע צהוב.
בקוקטייל לוטינו די קשה לראות את הפסים. בדרך כלל התוכי מחליף את מופעו בגיל 7-8 חודשים.
יש נוצות זנב חיצוניות וזה אם אתה מסתכל על התוכי כמו שהוא עם הזנב לפנים שלך אתה רואה אותם, לא עליהם אתה צריך להסתכל. אלא על נוצות הזנב הפנימיות כך שהפנים של התוכי מולך וכך אתה רואה את הזנב. רצוי להסתכל באור.
בנוסף כשפורשים את הכנף אצל הנקבה אמורה להיות שורה של נקודות צהובים ואילו אצל הזכר לא.
יש נוצות זנב חיצוניות וזה אם אתה מסתכל על התוכי כמו שהוא עם הזנב לפנים שלך אתה רואה אותם, לא עליהם אתה צריך להסתכל. אלא על נוצות הזנב הפנימיות כך שהפנים של התוכי מולך וכך אתה רואה את הזנב. רצוי להסתכל באור.
בנוסף כשפורשים את הכנף אצל הנקבה אמורה להיות שורה של נקודות צהובים ואילו אצל הזכר לא.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
טוב. החכמנו. תודה. עכשיו עלינו לחכות למופע הגדול.
אולי כך גם נדע בן כמה היה בדיוק ספארקי כשקנינו אותו.
אולי כך גם נדע בן כמה היה בדיוק ספארקי כשקנינו אותו.