היי כולם
ברשותי זוג פסיפיקים
ושאלתי היא
1. מתי בערך הם נכנסים לישון בתא ההטלה???
2. איך נראה חיזור של פסיפיקים??
3. אני יוצא מביתי בשבע והם בתא הטלה ישנים
אני חוזר באחת וחצי והם מחוץ לתא הטלה
בחמש בערך הם נכנסים לישון עוד פעם עד שבע בבוקר
האם זה הגיוני???
תודה לכולם
איתי כרמי
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שינה בתא הטלה
מנהל: מפקחים
Re: שינה בתא הטלה
פסיפיקים משתמשים בתא ההטלה בכל עונות השנה,הם ישנו בתא ההטלה בלילה וישהו בו גם במשך היום כאשר הם מרגישים סכנה או הפרעה.
ההתנהגות שאתה מתאר אופיינית ואין בה משהו חריג במיוחד.
אני חייב לציין שקראתי הרבה בנושא הפספיקים ולא מצאתי תיאור של חיזור,אני יכול לתאר מהמעט שצויין שהקדמה לזיווג הינה משחקי מקור ולאחר מכן הזיווג מתבצע,לא מצאתי ממש תיאור לגבי דברים מיוחדים ואופיינים לפסיפיקים.
אני יכול להוסיף לך מעט פרטים שחשובים.
גיל בגרות -שנה.
תוספי תזונה-כמויות גדולות של סבידות ,הפספיקים צורכים סידן בכמויות אדירות,חוסר בסידן יכול לגרום ללפיתת ביצים ואף למוות.
מזון-מבוסס על זרעים שונים וביניהם דוחן בוראה וזרעי שמן כגון חמניות וחריע.
צריכת מזונם של הפספיקים הינה גדולה והם מכלים מזון בכמויות לעומת גודלם,מצויין שהם ארגטים מאוד וחילוף החומרים הוא גבוה.
ההתנהגות שאתה מתאר אופיינית ואין בה משהו חריג במיוחד.
אני חייב לציין שקראתי הרבה בנושא הפספיקים ולא מצאתי תיאור של חיזור,אני יכול לתאר מהמעט שצויין שהקדמה לזיווג הינה משחקי מקור ולאחר מכן הזיווג מתבצע,לא מצאתי ממש תיאור לגבי דברים מיוחדים ואופיינים לפסיפיקים.
אני יכול להוסיף לך מעט פרטים שחשובים.
גיל בגרות -שנה.
תוספי תזונה-כמויות גדולות של סבידות ,הפספיקים צורכים סידן בכמויות אדירות,חוסר בסידן יכול לגרום ללפיתת ביצים ואף למוות.
מזון-מבוסס על זרעים שונים וביניהם דוחן בוראה וזרעי שמן כגון חמניות וחריע.
צריכת מזונם של הפספיקים הינה גדולה והם מכלים מזון בכמויות לעומת גודלם,מצויין שהם ארגטים מאוד וחילוף החומרים הוא גבוה.