ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אני בשוק

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

אני בשוק

שליחה על ידי אווה »

למה לעזעזל כל התקלות, בעיות תאונות קורות תמיד יום שישי אחרי הצהריים.חוק מרפי הזה רודף אותי מאז שהייתי אחראית לפינת החי, במשך 15 שנה. המלטה לא מוצלחת של נאקה, טרקטור בורח עם טנק של מרסס עם חצי קוב חומר,
מישהו מצליח לברוח מאחד הכלובים, נתקפים ועולים לשיפוד על ידי דורבנים, הפוני מקבל קולי.מה יהיה.
היום חטפתי שוק. חברה באה לבקר אותי, ופתאום שואלת אותי תגידי מה קרה למקור של התוכי???תמונה
אני עונה לה כלום, אבל הוא שבור היא ממשיכה.אני ניגשת לזאזו וכמעט מקבלת התקפת לב, המקור שלה באמת שבור.
ממה אין לי מושג.היא משחקת עם הכלי הפלסטיק של האוכל, היא מנסה לשבור או לאכול אותו אבל זה לא כל כך חזק שיגרום לפגיעה כזאת.ברור שמיד צלצלתי לאבא שלה שזה אוהד.הוא אמר לי שזה יכול לקרות, ויגדל בחזרה, עם הזמן.אני מבינה שאזדקן עוד יותר עד זה יסתדר.היא אוכלת , מטיילת ומבלה בחוץ על הכלוב, ועל הסטנד שהיא מפרקת אותו בהתמדה כך שהמצב רוח שלה בסדר, ומקווה שלא יתפתחו מזה נזקים נוספים .נראה לי שאצטרך ללכת איתה לרופא שיניים, לפחות אבקר שם אבל לא בשביליתמונה או שאצטרך להזמין אמבולנס והפעם בשבילי אני כבר מנוסה בנושא לצערי.
שיהיה לכולנו שבת שלום
הייתי רוצה לשמוע האם מישהוא נתקל בבעיה כזאת????
קבצים מצורפים
המקור הבעיתי
המקור הבעיתי
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: אני בשוק

שליחה על ידי eli_lea »

אווה שבת שלום,

המקרה שלך לא יחיד,לעיתים המקור נשבר עקב שחיקה נקודתית או מהפעלת לחץ חזק מאוד
כשהמקום כבר משופשף וחלש,לחיזוק דעתי התקשרתי עכשיו ליעקוב סמדג'ה שהניסיון שלו די
גדול בתחום,כפי שאמרתי זה דבר שקורה,לעיתים אף מתלווה דימום לשבר ואז יש לעצרו ע"י צריבת המקום
(על פי דבריו של יעקוב) או בשיטה אחרת,המקור יגדל שוב אך אני באופן אישי ממבט קרוב הייתי בודק שני
דברים,אחד שאין סדק ממקום השבירה והלאה והשני שבעקבות השבירה לא נשארו קצוות חדים שמהם זוזולינה
יכולה להיפגע,יכול להיות ששווה באמת פנייה ללא לחץ לוטרינר לבדיקת האיזור ולשמוע את חוות דעתו,

אגב קראתי כתבה בעבר על הדבקת חלקי מקור שבורים אבל מדובר היה בשבירות רציניות יותר,אם אמצא
את הכתבה אעלה אותה.
מקווה שעזרתי במעטתמונה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

אלי תודה ברור שעזרת, קודם כל להוריד לי את הלחץ דם, שבטח היה כבר בסביבת ה- 200.
בדקנו אם יש סדק, כי בהתחלה נראה לי שיש, אבל אחר כך התברר שפסים כאלה יש בכל מיני מקומות על המקור בגלל קילופים עדינים.בכל מקרה מחר אני שוב אבדוק כבר בפחות לחץ, גם אם יש חלקים חדים.
למזלה וגם שלי לא היה שום דימום, כך שמבחינה זאת זה בסדר.
אין מושג על מה היא שברה אותו.נכון שאת הסטנד שעשוי ממתלה עץ לבגדים, כבר כרסמה מכל הצדדים, וכל וו נראה שיש לו תסרוקת.תליתי לה שרשרת שם שאולי זאת עשתה את הבעיה.
אני מאוד מקווה שהיא תהיה בסדר.
בכל מקרה המון תודה שטרחת והתעניינת, באמת מאוד מודה לך.תמונהתמונהתמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תמונהאווה על לא דבר,
הורדתי ממך את לחץ הדם והעלתי ליעקוב סמדג'ה, תמונה
הוא לא רגיל לטלפון ממני בשישי בערב, תמונה
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

נכון אתה צודקתמונהבהזדמנות אתנצל בפניו.
תמונה
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

אווה, זה לא ניראה כמו משהו שיכול להפריע לתוכית המדהימה שלך. לפי דעתי השבר יגדל בחזרה..כשהיתי קטן היה לי סן קוניור ואני זוכר שגם לו קרה בדיוק אותו דבר וניראה לי באותו מקום, אבל כזכור לי הוא היה בריא ושלם..
בהצלחה.
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

תודה על העידוד לכולכם.כמו שאמרתי פעם לאביבה אנחנו מפתחים תגובות של אמא פולניה לגבי בעלי החיים שלנו.
היא תחת מעקב מתמיד, והיא בסדר, בין שתינו כנראה אני היא הלחוצה, כי היא מתנהגת כרגיל.תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

שמח מאוד לשמוע תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”