ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אקלקטוס מידע..

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
Niv
פלומה
פלומה

Re: אקלקטוס מידע..

שליחה על ידי Niv »

מחזק את אליאב !
אני חשבתי עד עכשיו שאתה מגדל כבר כמה זמן, אבל בכלל לא גידלת כלום.
תפנים את מה שאליאב כתב לך.

[ פורסם על-ידי מכשיר נייד ] תמונה
Bugi
גוזל
גוזל

Re: אקלקטוס מידע..

שליחה על ידי Bugi »

[quote="453";p="57438"]טוב לפי מה שאני קורא ולפי השאלות והתשובות שלך ניראה לי שאין לך מושג בגידול תוכים כלל ,
אני מציע לך ליפני שאתה רוצה לפתוח בית-חרושת לתוכים שב תלמד קצת עלהם בעיון לא סתם
כי אתה עדיין צעיר ואתה תוכל להיות תותח בשטח גידול תוכים כי העתיד לפניך שב בריכוז תקרא
חומר עליהם ותחכים קצת ,ורק אז תתחיל עים 5 זוגות קקדו או אקלקטוסים או מה שזה יהיה,
לבנתיים יש לך כלוב קטן שיכול לאכלס 5-6 זוגות קוקטילים ולא יותר אז תלך צעד צעד קדימה
ובסוף תוכל להגשים את חלומותך ,וטוב שיש לך חלומות כי רק כך תוכל להצליח וליפעמים בגדול,
ובהצלחה לך ממני

תמונה[/quote]
תודה כפרה באמת מה שאמרת נכון אבל גידלתי בעבר הקצת רחוק תוכונים וקוקטיילים ועכשיו קוקטייל האכלת יד
ואני חושב שאני די מבין בתוכים יחסים לאדם רגיל שלא עסק בזה...
ותשמע זה התלהבות נידלקתי על האקלקטוס הזה הוא יפה מאודדדד וממש מתאים אבל באמת ניראה לי אתה צודק אני יתחיל מכמה זוגות קוקטיילים ומהגוזלים שלהם ב"ה אני יתפתח יקח זמן אבל אם יש רצון אז זה לא משנה...
תודה לכולםםם
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”