ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פסיכופט בכלוב מה עושים ?
מנהל: מפקחים
פסיכופט בכלוב מה עושים ?
יש לי בעיה קשה מאוד שאני לא מצליח ליפתור . יש לי כלוב בגודל 2*1*2 בכלוב יש 15 תוכונים 5 קוקטלים וזוג מזמרים אים גוזלים שניגמלו .יש 6 תאי הטלה גדולים ו10 תאי הטלה קטנים .הבעיה שכול פעם שיש בייצים מישהו שובר אותם וזורק מחוץ לתא [לאחר כמה ימים ].בתא אחד ההורים הצליחו לישמור על הבייצים ובקעו 5 גוזלים אחרי שבועים הם נירצחו ע"י הפסיכופט .מה עושים אני מיואש ולכן חושב לימכור את כול התוכונים
Re: פסיכופט בכלוב מה עושים ?
הדבר היחיד שיש לעשות הינו הפרדה,אם אתה יודע ספציפית מיהו התוכי שגורם למהומה תפריד אותו,יתכן שההורים עצמם משליכים את הביצים וזה נפוץ כשהביצים אינן פוריות.
אני לא יודע מי מהם .וזה לא ביגלל שהם לא פוריות ברובן היה עוברים בשלבים שונים של התפתחות.
גם כשיש עוברים שאינם מתפתחים ההורים יכולים לזרוק את הביצים,אם תעשה מעקב של מספר שעות תוכל לדעת האם ישנו תוכי שחומד את תא ההטלה הספציפי הזה ונכנס לתא ההטלה מלבד ההורים,בדרך כלל כשזה קורא שומעים ציוצים חזקים של האם.
זה לא קורה בתא אחד זה קורה בכל התאים שיש בהם בייצים
אתה בטוח שזה תוכי ולא מזיקים שחודרים לתאים כמו עכברים וכו'?אני מציע שתבדוק היטב את הכלוב ואם יש חורים מהם יכולים לחדור מזיקים אז תסגור אותם,לי זה נראה כמו מזיקים ולא כמו תוכי שמתנכל לכולם ועושה זאת,בדרך כלל התוכים יודעים להגן על תא ההטלה והביצים.
לא זלא מזיקים כי הקוקטלים יושבים על בייצים ושם הבעיה לא קימת .לדעתי זה איזה תוכון שעושה את כול הבלגן ואני לא יכול לזאות מיפני שכולם כחולים וניראים מאוד דומים [הבייצים והגוזלים לא נאכלים הם רק ניזוקים]
הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה להפריד זוגות מוכחים ולשכן אותם בנפרד