שלום לכל חבריי הקהילה
אז ככה קיבלתי כלוב מחבר שהתוכי שלו מת לא מזמן
הכלוב די גדול והייתי רוצה להעביר את התוכים שלי אליו
הוא נתן לי אותו עם הכלי אוכל כלי המים מקלות וצעצועים
אני רוצה לדעת איך אני מחטה את הכלוב נכון ככה שחס וחלילה התוכים לא ידבקו במשהוא אם התוכי שלו היה חולה
מה לזרוק מה להשאיר
תודה מראש,
ודים.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חיטוי כלוב
מנהל: מפקחים
Re: חיטוי כלוב
ראשית את הכלוב אתה יכול לרחוץ היטב עם אקונומיקה מדוללת במים,20% אקונומיקה השאר מים,קח כרית ניקוי ועבור עם
האקונומיקה על הסורגים ממש שהכל יהיה רטוב מאקונומיקה,לאחר מכן תמתין חמש דקות ושטוף היטב במים זורמים עד להסרת כל הסבון והקונומיקה.
את כלי האוכל אתה יכול לטבול בדלי עם אקונומיקה ואת שאר הצעצועים,מקלות עמידה ענפים וחלקים מעץ תזרוק,אתה יכול להשתמש בענפים חדשים מענפי אקליפטוס ענפי עץ הדר או מקלות מעובדים כגול מקל מטטא(תלוי בגודלו של התוכי).
בהצלחה.
האקונומיקה על הסורגים ממש שהכל יהיה רטוב מאקונומיקה,לאחר מכן תמתין חמש דקות ושטוף היטב במים זורמים עד להסרת כל הסבון והקונומיקה.
את כלי האוכל אתה יכול לטבול בדלי עם אקונומיקה ואת שאר הצעצועים,מקלות עמידה ענפים וחלקים מעץ תזרוק,אתה יכול להשתמש בענפים חדשים מענפי אקליפטוס ענפי עץ הדר או מקלות מעובדים כגול מקל מטטא(תלוי בגודלו של התוכי).
בהצלחה.
Re: חיטוי כלוב
תודה אלי
בב'ש יש הרבה עצים שאני חושב שהם עצי אקליפטוס אבל אני לא בטוח
אני יביא תמונה
בב'ש יש הרבה עצים שאני חושב שהם עצי אקליפטוס אבל אני לא בטוח
אני יביא תמונה