ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי דררה
מנהל: מפקחים
תוכי דררה
שלום צריך להחליף לתוכי דררה כל יום את האוכל או לא? ורציתי לשאול אני בזמן האחרון עובד עד מאוחר בלילה ואין מי שישחק אם התוכי איזה צעצועים אתם מציעים לי להשים לו בכלוב....
מאור המלך.....
Re: תוכי דררה
לא כל יום בערך כל יומים
תשים לה חבלים אם קשרים קוביות העיקר חשוב שהצעצוע לא יהיה רעיל
או שתלך לחנות חיות ותקנה
תשים לה חבלים אם קשרים קוביות העיקר חשוב שהצעצוע לא יהיה רעיל
או שתלך לחנות חיות ותקנה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
אני הכנתי בבית צעצוע לבד והתוכי ממש נהנה ממנו..
תיקח פקק של קולה (אני לקחתי 2) תוציא להם את הפלסטיק השקוף שיש בפנים תעשה חור באמצע ותשחיל על חוט ותקשור..
כמובן שתראה לנו את החוט בפורום שנגיד לך שהוא בסדר..
בקיצור המתכון:
פקקי קולה חישוקים קטנים(שהראש של התוכי לא יכנס לתוכם)אטבי כביסה בלי ברזל וכל מיני דברים כאלה..אני לקחתי את כל הדברים האלה כולל החוט הרתחתי מים ושמתי את זה בפנים על כל מקרה..
בהצלחה
תיקח פקק של קולה (אני לקחתי 2) תוציא להם את הפלסטיק השקוף שיש בפנים תעשה חור באמצע ותשחיל על חוט ותקשור..
כמובן שתראה לנו את החוט בפורום שנגיד לך שהוא בסדר..
בקיצור המתכון:
פקקי קולה חישוקים קטנים(שהראש של התוכי לא יכנס לתוכם)אטבי כביסה בלי ברזל וכל מיני דברים כאלה..אני לקחתי את כל הדברים האלה כולל החוט הרתחתי מים ושמתי את זה בפנים על כל מקרה..
בהצלחה
הרעיון של schafon טוב, אני בזמנו גם עשיתי את זה לתוכים שלי והם מאוד נהנו.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
תוכי זקוק לאוכל זמין בכל שעות היום, אתה צריך לדאוג שלתוכי יהיה אוכל בכלי לפני שהוא מסיים
את האוכל ונשאר ללא אוכל.
את האוכל ונשאר ללא אוכל.