ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הבדלים בין תוכים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
shai69
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

הבדלים בין תוכים

שליחה על ידי shai69 »

מישהו יכול להגיד לי מה דעתו על גידול קוניור גרין ציק ילו סיידד ועל גידול פיונוס מקסמיליאן?
מה ההבדלים בהחתמתם? איך הם כהאכלת יד?האם יש הבדל ביניהם ? חברותיים יותר או פחות?
מבחינת יופי אני חושב שהילו סיידד ניחן ביותר צבעים, אבל האם הוא יותר דברן מהפיונוס?
אומרים שהפיונוס הספציפי הזה שקט מאוד, האם זה נכון?
מה אתם ממליצים לי לקנות?
תודה על העזרהתמונהשי
תמונה
סמל אישי של משתמש
schafon
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: גדרה
שם פרטי:: שחף

Re: הבדלים בין תוכים

שליחה על ידי schafon »

אני לא יודע על פיונוס אבל אני יכול להגיד לי שגרין ציק הוא מדהים..
תוכי אוהב ומאוד אנושי(מילותיו של יעקוב סמדגה)אני לא מגדל ילו סייד אבל אני בטוח שזה אותו דבר.
אבל בכל מקרה כל תוכי והאופי שלו אתה יכול לקנות תוכי עם אופי לא נוח ולכן אתה צריך לבדוק איך התוכי מתנהג לפני הקניה.
טוב זה לגבי הגרין ציק אבל חכה למידע על הפיונוס
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לקוניור גרין צ'יק אופי זהה גם אם הוא מוטציה של יילו סייד כך שאין הבדל ביניהם.
אורכו של הקוניור כ-26 ס"מ לעומת הפיונוס שאורכו 29 ס"מ.
הקוניור תוכי פעיל יותר מהפיונוס ושניהם נחשבים לתוכים עם רמת רעש נמוכה יחסית.
לגבי שאלותיך "מה ההבדלים בהחתמתם? איך הם כהאכלת יד?האם יש הבדל ביניהם ? חברותיים יותר או פחות?"
אז התשובה אותו דבר בדיוק,הכל תלוי במחתים על אף שהפיונוסים "ביישנים " ורגישים יותר אך אם הם הוחתמו כראוי
שניהם חברותיים ונוחים כתוכים מוחתמים.
לגבי המראה החיצון זהו נתון שאי אפשר להתווכח עליו וכל אחד וטעמו האישי.
לגבי רמת הדיבור,שני הסוגים בעלי רמת דיבור נמוכה יחסית והפיונוס על אף כושר דיבור מסויים אף פחות.
שוב ,הנתונים הם כלליים וישנם יוצאים מהכלל לכאן ולכאן.
סמל אישי של משתמש
shiponix
גוזל
גוזל
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: דיויד

שליחה על ידי shiponix »

מוסיף שבהחתמה פיונוסים מאד בעייתים גם ברמת הגמילה שלהם (ראש לבן וכחול יותר מהמקס') וגם ברמה הזו שהם מ-א-ד רועשים (רעש מציק) כגוזלים בהחתמה.. כתוכי בוגר הם סופר שקטים, יותר מהגרין צ'יק אפילו. בסה"כ מדובר בתוכי מקסים בעל אופי נעים והמון אהבה למגע. הגרין צ'יק כמו שאלי אמר, יותר פעיל ושובב.

אני שקט ורגוע שמי מהם שתבחר תהנה ממנו. כמובן בהנחה שהכנת את עצמך ובדקת טוב לפני הקנייה את התוכי הספציפי והמגדל.
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”