ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקטייל מוחתם
מנהל: מפקחים
קוקטייל מוחתם
שלום!
ברצוני לקנות נקבת קוקטייל יפהפייה מוחתמת שראיתי השאלה היא שאם אני ארצה להרבותה בעוד כמה חודשים להביא לה בן זוג היא תצליח להתרבות? האם ההחתמה תתקלקל או שיש סיכוי שהיא תישאר למרות חיבור עם בן זוג?
תודה על התשובות!
ברצוני לקנות נקבת קוקטייל יפהפייה מוחתמת שראיתי השאלה היא שאם אני ארצה להרבותה בעוד כמה חודשים להביא לה בן זוג היא תצליח להתרבות? האם ההחתמה תתקלקל או שיש סיכוי שהיא תישאר למרות חיבור עם בן זוג?
תודה על התשובות!
Re: קוקטייל מוחתם
אין לי נסיון בעניין אך אני עונה מתשובות שקיבלתי על שאלה דומה:
בעניין התרבות-היא יכולה להתרבות כמו כל ציפור רגילה (כמובן תלוי במקום גידול,מזון,קשר עם הזכר וכו'..)ובעיקר סבלנות...
בקשר להחתמה ונאמנותה אליך-טבעי שההחתמה תתקלקל,והיא תתחבר יותר לבן-זוגה שנמצא איתה יחד כל היום..
הצעה שלי:להשאיר לבד את הציפור המוחתמת ולתת לה יחס ותשומת לב רבה וזהו מתכון להחתמה מעולה.
אם רוצים להרבות תוכים-לקנות בנפרד זוג פרא ולגדל אותם להתרבות.
בהצלחה!
בעניין התרבות-היא יכולה להתרבות כמו כל ציפור רגילה (כמובן תלוי במקום גידול,מזון,קשר עם הזכר וכו'..)ובעיקר סבלנות...
בקשר להחתמה ונאמנותה אליך-טבעי שההחתמה תתקלקל,והיא תתחבר יותר לבן-זוגה שנמצא איתה יחד כל היום..
הצעה שלי:להשאיר לבד את הציפור המוחתמת ולתת לה יחס ותשומת לב רבה וזהו מתכון להחתמה מעולה.
בהצלחה!
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!
יש לי דוד שיש לו זוג גאקואים והנקבה מוחתמת והזכר פרא והיא עכשיו דוגרת על ביצים והיא עם הזכר יותר מ 4 חודשים וההחתמה שלה לא התקלקלה. יש הסבר על כך? לדעתי גם בקוקטיילים יכול להיות כך
[quote="3021";p="63390"]יש לי דוד שיש לו זוג גאקואים והנקבה מוחתמת והזכר פרא והיא עכשיו דוגרת על ביצים והיא עם הזכר יותר מ 4 חודשים וההחתמה שלה לא התקלקלה. יש הסבר על כך? לדעתי גם בקוקטיילים יכול להיות כך[/quote]
אולי דוד שלך משחק עם הגאקואית ומתעסק איתה..או שהוא התכוון שהיא לא מפחדת ממנו..
יש את אלה שיש להם זוגות האכלות יד והם לא מפחדים לדוגמא שמביאים להם אוכל
לזה הוא התכוון?
אולי דוד שלך משחק עם הגאקואית ומתעסק איתה..או שהוא התכוון שהיא לא מפחדת ממנו..
יש את אלה שיש להם זוגות האכלות יד והם לא מפחדים לדוגמא שמביאים להם אוכל
לזה הוא התכוון?
לא הכוונה שההחתמה לא התקלקלה גם במקרה של חיבור עם זכר פרא ורבייה
קלקול ההחתמה לא קורה ביום אחד,ולמרות שאצל דודך הם יחד 4 חודשים-לא ירדה בכלל נאמנות התוכי אליו אחרי שהביאו לו בן זוג?תשאלי אותו..
יש מצב שהתוכי יישאר מוחתם רק אני חושב שצריך לתת לו פי שניים יחס מתי שיש לו בן זוג, כדי שימשיך לחשוב שאתה חברו הטוב ביותר. אבל תחכה לעוד תגובות,אומר שוב-אין לי ידע ספציפי בעניין.
יש מצב שהתוכי יישאר מוחתם רק אני חושב שצריך לתת לו פי שניים יחס מתי שיש לו בן זוג, כדי שימשיך לחשוב שאתה חברו הטוב ביותר. אבל תחכה לעוד תגובות,אומר שוב-אין לי ידע ספציפי בעניין.
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!
2149 כתב:אין לי נסיון בעניין אך אני עונה מתשובות שקיבלתי על שאלה דומה:
בהצלחה!
אני מסכים עם כל מילה.
לבי הג'אקויים של הדוד,
הם חוברו לפני 4 חודשים וכבר היא דוגרת?
אם היא דוגרת, אז לא מוציאים אותה מהכלוב ובכלל ממעטים להתקרב לכלוב, אז איך הוא יודע שההחתמה לא נפגעה?
אצלי יש כרגע זוג קוקטיילים: נקבה מוחתמת וזכר פרא.
בשעה טובה ומוצלחת הנקבה המוחתמת יושבת על ביצים עכשיו.
כשהבאתי לה את הזכר נתתי לה את הזמן שלה להתחבר אליו יותר ולהיות איתי פחות, ועכשיו כשהם מחוברים וביחד והכל בסדר תודה לאל, כל פעם שאני בבית ומטפלת בתוכים היא מקבלת את הפינוקים שלה.. אני חושבת שזה עיניין חשוב של יחס, אבל גם יכול להיות שאצל כל תוכי זה אחרת.
מה שכן כל התוכים המוחתמים שלי תמיד התחברו עם תוכים אחרים וההחתמה אף פעם לא נהרסה.
בשעה טובה ומוצלחת הנקבה המוחתמת יושבת על ביצים עכשיו.
כשהבאתי לה את הזכר נתתי לה את הזמן שלה להתחבר אליו יותר ולהיות איתי פחות, ועכשיו כשהם מחוברים וביחד והכל בסדר תודה לאל, כל פעם שאני בבית ומטפלת בתוכים היא מקבלת את הפינוקים שלה.. אני חושבת שזה עיניין חשוב של יחס, אבל גם יכול להיות שאצל כל תוכי זה אחרת.
מה שכן כל התוכים המוחתמים שלי תמיד התחברו עם תוכים אחרים וההחתמה אף פעם לא נהרסה.

אלמוגי האם הקוקטיילים שלך היו רבים מדי פעם? כי שלי היו רבים שהיו לי בעבר והתייאשתי ואמרתי שכבר הם לא יתרבו ומכרתי אותם ועכשיו אני רוצ מוחתם ואחר כך נביא לה בן זוג האם מריבות בינהם על האוכל וביסים אחד לשני זה בסדר מדי פעם?כמה זמן לוקח בערך עד שהם מתחברים לזוג ומטילים ביצים?