ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה תוכי לבחור:)
מנהל: מפקחים
איזה תוכי לבחור:)
אהלן לכולם
יש לי שאלה מאוד רצינית .... יש לי כרגע תוכי קקדו אמברלה שאני מאוד אוהב אותו אבל לצערי אני יצטרך לימכור אותו עכב זה שאני עובר דירה ומתחיל לילמד .. ולא היה לי זמן ומספיק יחס שאני יוכל לתת לאמברלה שלי . אז אני מעוניין לדעת איזה סוג תוכי אני יכול לקחת שצורך לא כול כך הרבה יחס ולא צריך לתת לו כול כך הרבה זמן להיות איתו (כמו הקקדו) תוכי ששיכול לישאר בכלוב במשך חצי יום לבד ושלו יכנס לי לדיקעונות בקיצור תוכי שיכול ליסתדר לבד כימעט תמיד ולא רע לו כשה הוא לבד .. (אני מיתייחס בשאלה שלי לתוכים שהם גדולים יחסית לא מהסוגים הקטנים) בבקשה זה מאוד דחוף לי תענו לי על השאלה , טנקסס..

Re: איזה תוכי לבחור:)
לא מגדלים תוכי במידה ואין אפשרות להעניק לו יחס
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
הקקדו כמו כל תוכי אחר צורך יחס במידה שהוא רגיל לקבל,אם לדוגמה תיקח גוזל שישאר בשעות הבוקר והצהריים לבד לא תהיה לתוכי
בעייה כי כך הוא מורגל,הטעות היא שנותנים לתוכי יחס בכמות גדולה ולאחר מכן כשלא יכולים לתת יותר התוכי חש נטוש.
אני ממליץ לכולם לתת יחס במידה ולאורך זמן,לקחת בחשבון שיהיו ימים שהתוכי יהיה פחות מחוץ לכלוב וימים שיותר,התוכי יסתגל למצב ולא יראה בו משהוא חריג.
גם אם תיקח ג'אקו או אמזונה או אקלקטוס ותתן יחס לא נכון לכולם תהיה בעייה.
בעייה כי כך הוא מורגל,הטעות היא שנותנים לתוכי יחס בכמות גדולה ולאחר מכן כשלא יכולים לתת יותר התוכי חש נטוש.
אני ממליץ לכולם לתת יחס במידה ולאורך זמן,לקחת בחשבון שיהיו ימים שהתוכי יהיה פחות מחוץ לכלוב וימים שיותר,התוכי יסתגל למצב ולא יראה בו משהוא חריג.
גם אם תיקח ג'אקו או אמזונה או אקלקטוס ותתן יחס לא נכון לכולם תהיה בעייה.
כמו שהם אמרו כל תוכי צורך יחס ולא כדאי להביא תוכי אם אין לך אפשרות לתת לו צומת לב הדרושה לו
יש לך אחלה איקון חחחח
יש לך אחלה איקון חחחח
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
אני מסכים עם כולכם, אבל לא היבנתם אותי נכון, אני יותר היתכוונתי לזה שהקקדו אמברלה הוא (איך שאני יודע לפחות) תוכי מהזנים הגדולים ויש לו יותר אינטילגנציה והוא יותר ריגשי לבעלים שלו, בייחס לתוכים אחרים.
ואני יותר חותר לשאלה איזה תוכי אני יכול לקחת שצורך קצת פחות יחס לעומת הקקדו אמברלה, ושהוא יותר שקט. ושה גם אין לו צווחה כזאת כמו לתוכים מהזנים הגדולים, אלה יותר קול שנעים באוזן
? 
ואני יותר חותר לשאלה איזה תוכי אני יכול לקחת שצורך קצת פחות יחס לעומת הקקדו אמברלה, ושהוא יותר שקט. ושה גם אין לו צווחה כזאת כמו לתוכים מהזנים הגדולים, אלה יותר קול שנעים באוזן
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
לא חסר... אפשר לתת רשימה ארוכה, אני אישית מעדיף סנגל\קוקטייל\גרין...
בכל מקרה, תצטרך גם לאחר הבאת התוכי לשמור על רמת יחס מוגדרת ולא להגיע למצב שבו הגעת עם הקקדו,
כי כל תוכי שתרגיל אותו למצב מסויים ולאחר מכן זה ישתנה יגרום למצב לא טוב. ברמות שונות כמובן אבל בכל זאת.
בכל מקרה, תצטרך גם לאחר הבאת התוכי לשמור על רמת יחס מוגדרת ולא להגיע למצב שבו הגעת עם הקקדו,
כי כל תוכי שתרגיל אותו למצב מסויים ולאחר מכן זה ישתנה יגרום למצב לא טוב. ברמות שונות כמובן אבל בכל זאת.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אני ממליץ לך על סנגל
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...