ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה דחוף !!1לתוכי שלי יש את כל הסימפטומים למחלות הקשות!
מנהל: מפקחים
-
eden lederman
- ביצה

- אזור מכירה: דרום(?)
- שם פרטי:: עדן
Re: עזרה דחוף !!1לתוכי שלי יש את כל הסימפטומים למחלות הקשות!
שלום לכולם (:
יש לי חדשות רעות (מאוד ) ):
המוכר של התוכי הגיע לראות את התוכי,והתברר שהמוכר והתוכי היו דיי קשורים זה לזה.
המוכר החזיק את התוכי בידיים,בדק אותו,והתוכי פשוט מת בידיים שלו.
קברתי את התוכי (כי אני ממש לא מהטיפוסים שפשוט זורקים אותו לזבל)
והמוכר יביא לנו לוטינו בתור פיצויים.
תודה לכולם על העזרה והתמיכה!
עדן
3~~>
יש לי חדשות רעות (מאוד ) ):
המוכר של התוכי הגיע לראות את התוכי,והתברר שהמוכר והתוכי היו דיי קשורים זה לזה.
המוכר החזיק את התוכי בידיים,בדק אותו,והתוכי פשוט מת בידיים שלו.
קברתי את התוכי (כי אני ממש לא מהטיפוסים שפשוט זורקים אותו לזבל)
והמוכר יביא לנו לוטינו בתור פיצויים.
תודה לכולם על העזרה והתמיכה!
עדן
3~~>
משתתף בצערך אחי..
כמה הוראות לפני הבאת התוכי החדש
התוכי שמת לך היה עם עוד תוכית נכון?
אז דבר ראשון יכול להיות שהיא נדבקה אז תבדוק אותה ושאתה מביא את התוכי השני שלא יהיו קרובים אחד לשני לזמן הקרוב..
אם אתה שם את התוכי החדש בכלוב של התוכי הקודם אתה חייב לחטאות אותו..
אם אתה רוצה לדעת איך מחטאים שלח הודעה לפה
כמה הוראות לפני הבאת התוכי החדש
התוכי שמת לך היה עם עוד תוכית נכון?
אז דבר ראשון יכול להיות שהיא נדבקה אז תבדוק אותה ושאתה מביא את התוכי השני שלא יהיו קרובים אחד לשני לזמן הקרוב..
אם אתה שם את התוכי החדש בכלוב של התוכי הקודם אתה חייב לחטאות אותו..
אם אתה רוצה לדעת איך מחטאים שלח הודעה לפה
היי עדן מצער לשמוע ,
מה שבטוח זה שהדבר לא באשמתך כך של תקחי בצורה קשה על אף שזה כואב,בכל מקרה נשמח לשמוע
לגבי התוכי החדש,דאגי שאכן כלי האוכל והכלוב יחוטאו כנדרש.
בהצלחה.
מה שבטוח זה שהדבר לא באשמתך כך של תקחי בצורה קשה על אף שזה כואב,בכל מקרה נשמח לשמוע
לגבי התוכי החדש,דאגי שאכן כלי האוכל והכלוב יחוטאו כנדרש.
בהצלחה.
-
eden lederman
- ביצה

ניקיתי את הכלוב במים וסבון,
אבל אתם אומרים "לחטא" וזה נשמע..אחר O:
איך לחטא את הכלוב והכלי אוכל?והאם הווטרינר ייקח עוד כסף על הטיפול?
ושוב,
תודה לכולם על העזרה והתמיכה! (:
ו..אני בת D;
אבל אתם אומרים "לחטא" וזה נשמע..אחר O:
איך לחטא את הכלוב והכלי אוכל?והאם הווטרינר ייקח עוד כסף על הטיפול?
ושוב,
תודה לכולם על העזרה והתמיכה! (:
ו..אני בת D;
את צריכה לשטוף עם אקונומיקה עם ספוג לעבור על הכל טוב טוב לחכות כמה דקות ואז לשטוף ואחרי זה את יכולה לעבור עם סבון אם את רוצה
את צריכה לחטא לא הוטרינר
את צריכה לחטא לא הוטרינר

את יכולה למהול 20% אקונומיקה והשאר מים,לקחת כרית ניקוי או מברשת ולעבור על הכלוב היטב,השאירי למספר דקות ולאחר מכו שיטפי היטב במים.את כלי האוכל תטבלי בתוך דלי האקונומיקה למספר דקות ושיטפי,אביזרים שאי אפשר לשטוף ולחטא זירקי.
עדן אני משתתפת בצערך.
ניתן גם לשטוף עם סבון כלים, אבל רצוי כמו קודמיי לחטא טוב טוב באקונומיקה.
בהצלחה.
ניתן גם לשטוף עם סבון כלים, אבל רצוי כמו קודמיי לחטא טוב טוב באקונומיקה.
בהצלחה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
-
eden lederman
- ביצה

תודה לכולם (:
בזמן האחרון התוכי שלי (הנקבה) מותחת את הגרון כאילו משהו תקוע לה שם,אבל היא לא פותחת את הפה.
יש מצב שיש לה את מה שהיה לתוכי שלי שמת?
בזמן האחרון התוכי שלי (הנקבה) מותחת את הגרון כאילו משהו תקוע לה שם,אבל היא לא פותחת את הפה.
יש מצב שיש לה את מה שהיה לתוכי שלי שמת?
אם הוא היה עמו במגע או היה מגע שהעביר את החיידק יתכן.עדיין אינך יודעת ממה התוכי הקודם סבל והטיפול שהמוכר שהיה
קשור אליו מאוד נתן לך לא מצביע שהאבחנה נכונה.
אני אישית לא הייתי לוקח תוכי נוסף מהמוכר במיוחד כשיש לך בבית תוכי נוסף שיכול להיפגע אבל כמובן שזהו שיקולך והחלטתך.
לעיתים התוכים מותחים את הצוואר ולעיתים פותחים את הפה במעין פיהוק ולעיתים התנועות טבעיות על אף שלנו נראה שמשהו
מוזר,מצד שני קשה לאבחן ולומר לך מכאן חד משמעית במה מדובר,סתם לדוגמה זה יכול להיות משהוא שתקוע לו בגרון ומפריע לו ולא
קשור למחלה ויכול להיות גם דברים אחרים.תעקבי אחר התנהגותו הכללית,אחרי הלשלשת (כמות ושינויים בצבע ובמרקם) ועל פי הממצאים האלא תקבלי החלטה.
מאחר והיה בקרבתו תוכי חולה ואת מביאה תוכי נוסף מהמוכר שבוודאי היה בחנות עם תוכים נוספים מלבד התוכי החולה שהביאו לך
אני מציע ראשית לבודד את שניהם ,הטוב ביותר היה לקחת את התוכים לבדיקה וטרינרית וכך לדעת מה מצבם ולהיות רגועים.
אם את לא לוקחת לבדיקה ואת "מבודדת" אותם אחד מהשני הקפידי לרחוץ ידיים ולא לערבב בכלי האוכל וכו'.
כמובן שאם יופיעו סימנים היכולים להעיד על בעייה לא לחכות ,בדרך כלל כשאנו רואים את הסימנים אצל התוכי זה כבר כמעט מאוחר מידי.
קשור אליו מאוד נתן לך לא מצביע שהאבחנה נכונה.
אני אישית לא הייתי לוקח תוכי נוסף מהמוכר במיוחד כשיש לך בבית תוכי נוסף שיכול להיפגע אבל כמובן שזהו שיקולך והחלטתך.
לעיתים התוכים מותחים את הצוואר ולעיתים פותחים את הפה במעין פיהוק ולעיתים התנועות טבעיות על אף שלנו נראה שמשהו
מוזר,מצד שני קשה לאבחן ולומר לך מכאן חד משמעית במה מדובר,סתם לדוגמה זה יכול להיות משהוא שתקוע לו בגרון ומפריע לו ולא
קשור למחלה ויכול להיות גם דברים אחרים.תעקבי אחר התנהגותו הכללית,אחרי הלשלשת (כמות ושינויים בצבע ובמרקם) ועל פי הממצאים האלא תקבלי החלטה.
מאחר והיה בקרבתו תוכי חולה ואת מביאה תוכי נוסף מהמוכר שבוודאי היה בחנות עם תוכים נוספים מלבד התוכי החולה שהביאו לך
אני מציע ראשית לבודד את שניהם ,הטוב ביותר היה לקחת את התוכים לבדיקה וטרינרית וכך לדעת מה מצבם ולהיות רגועים.
אם את לא לוקחת לבדיקה ואת "מבודדת" אותם אחד מהשני הקפידי לרחוץ ידיים ולא לערבב בכלי האוכל וכו'.
כמובן שאם יופיעו סימנים היכולים להעיד על בעייה לא לחכות ,בדרך כלל כשאנו רואים את הסימנים אצל התוכי זה כבר כמעט מאוחר מידי.
-
eden lederman
- ביצה

אוקיי.
הווטרינר אמר שעד סוף הטיפול בתוכי הזכר זה לא ייעלה כסף,אבל התוכי מת אחרי יום יומיים,ואם התוכי הנקבה יש לה אותוט דבר זה נקרא אותו טיפול?
הווטרינר אמר שעד סוף הטיפול בתוכי הזכר זה לא ייעלה כסף,אבל התוכי מת אחרי יום יומיים,ואם התוכי הנקבה יש לה אותוט דבר זה נקרא אותו טיפול?