ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בעיה עם גוזל קוקטייל
מנהל: מפקחים
Re: בעיה עם גוזל קוקטייל
מקוה שיפתח.. תמונות של הגוזל
לדעתי מדובר על גזים בזפק או בעיה קשה אחרת.
לכי לוטרינר שמתמחה בתוכים.
עופר
לכי לוטרינר שמתמחה בתוכים.
עופר
[quote="55";p="65321"]היי סיגל,
בבקשה להימנע מהפניית שאלות אליי ישירות או לחברים אחרים,בסך הכל ישנם כאן חברים בעלי ניסיון רב
מאוד ואת יכולה לקבל מענה גם מאחרים.ראיתי שבינתיים קיבלת מענה מעופר שהוא בעצמו בעל ניסיון של שנים לא מעטות בתחום.
[/quote]
עופר צודק ואין טעם לחכות,קשה לאבחן אך לדעתי מדובר בכוויה בזפק אך זאת רק דעתי ולא קביעה,לכן הקדימי להגיע לוטרינר על
מנת שיקבל טיפול .
בהצלחה והמשיכי לעדכן בבקשה על דרך הטיפול ובכלל.
בבקשה להימנע מהפניית שאלות אליי ישירות או לחברים אחרים,בסך הכל ישנם כאן חברים בעלי ניסיון רב
מאוד ואת יכולה לקבל מענה גם מאחרים.ראיתי שבינתיים קיבלת מענה מעופר שהוא בעצמו בעל ניסיון של שנים לא מעטות בתחום.
[/quote]
עופר צודק ואין טעם לחכות,קשה לאבחן אך לדעתי מדובר בכוויה בזפק אך זאת רק דעתי ולא קביעה,לכן הקדימי להגיע לוטרינר על
מנת שיקבל טיפול .
בהצלחה והמשיכי לעדכן בבקשה על דרך הטיפול ובכלל.
זה בוודאות לא כוויה, הקפדתי לבדוק טמפרטורה של האוכל, יתכן שהתערובת הייתה סמיכה מדי וגם לא חיכינו שהזפק יהיה ריק לגמרי. אני אגש לווטרינר ויעדכן בהמשך.
תודה לכולם.
תודה לכולם.
אני לא יודעת אם זה מקובל, אבל עם מי אני יכולה לדבר בטלפון ולהתייעץ? שכחתי שאני גרה בערד ואין בשעה כזו מישהו שיכול לעזור!!
עם זה כוויה זה יכול להיות מהמגדל הקודם..
או שהוא בעצם הוצא מההורים?
אני לא יודע מזה בשבילך דייסה חמימה ואולי את חשבת שזה צריך להיות יותר חם ממה שזה צריך להיות..בגלל זה שקונים תוכי להחתמה עדיף שהמגדל ישים לך על היד את הדייסה בטמפ הנכונה..
בכל מקרה בהצלחה איתו ואני לא יודע למי אפשר להתקשר..תלכי לוטרינר הכי מהר שאתה יכולה
או שהוא בעצם הוצא מההורים?
אני לא יודע מזה בשבילך דייסה חמימה ואולי את חשבת שזה צריך להיות יותר חם ממה שזה צריך להיות..בגלל זה שקונים תוכי להחתמה עדיף שהמגדל ישים לך על היד את הדייסה בטמפ הנכונה..
בכל מקרה בהצלחה איתו ואני לא יודע למי אפשר להתקשר..תלכי לוטרינר הכי מהר שאתה יכולה
הוא הוצא מההורים. הדייסה הייתה תמיד פושרת. כנראה שכמו שעופר אמר, האכלתי אותו לפני שהזפק התרוקן לגמרי וכנראה נוצרו גזים. והבעיה היא שאין עם מי לדבר עכשיו כאן בערד. אין וטרינר קרוב.
כרגע זה לא משנה אם מדובר בכוויה או בבעיות אחרות ויכולות להיות מספר סיבות,זה לא הויכוח בכלל.
מקובל להתקשר ולהתייעץ עם וטרינר,את יכולה לפנות לד"ר שרביט שמרפאתו באשדוד
http://www.tukinfo.com/memberlist.php?m ... ile&u=2111
מקובל להתקשר ולהתייעץ עם וטרינר,את יכולה לפנות לד"ר שרביט שמרפאתו באשדוד
http://www.tukinfo.com/memberlist.php?m ... ile&u=2111