ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סוף סוף .......
מנהל: מפקחים
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: סוף סוף .......
כדי שמוט השיוף יהיה יעיל הוא צריך להיות המוט הכי גבוהה בכלוב כי זה המוט שבו התוכי משתמש הכי הרבה
האינסטינקט של התוכי הוא לעלות כמה שיותר גבוהה מי שיותר גבוהה יותר דומיננטי
האינסטינקט של התוכי הוא לעלות כמה שיותר גבוהה מי שיותר גבוהה יותר דומיננטי
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
בדרך כלל ככל שהתוכי מתבגר האחיזה שלו פחות חזקה,אחיזה חזקה מעידה על חוסר ביטחון/שיווי משקל ומכאן גם נעילת האצבעות.
כרגע הדבר היחיד הוא שיוף קל (לעבור עם פצירה פעמיים שלוש) של השפיץ ולדעתי לא תהיה בעייה.
יתכן שככל שאשתך תחזיק את התוכי יותר ותתן לו ביטחון האחיזה תפחת.
כרגע הדבר היחיד הוא שיוף קל (לעבור עם פצירה פעמיים שלוש) של השפיץ ולדעתי לא תהיה בעייה.
יתכן שככל שאשתך תחזיק את התוכי יותר ותתן לו ביטחון האחיזה תפחת.
את השלב של ההתבגרות עברתי איתו מזמן כולי הייתי סרוט ולפעמים מחורר .
הילדים שלי מחזיקים אותו גם הקטנה בת השלוש , חשבתי שיש דרך לטפל בציפורניים מעבר למקל שיוף .
דורון
הילדים שלי מחזיקים אותו גם הקטנה בת השלוש , חשבתי שיש דרך לטפל בציפורניים מעבר למקל שיוף .
דורון
פצירת שיוף,קל נוח ובטוח לשימוש אם לא מגזימים בשיוף.
איך אני עושה שהתוכי לא יתנגד ולא יכעס ?
השיטה הטובה ביותר להיות סבלני ולבצע את הפעולה תוך כדי משחק,כדאי לתפוס את הציפורן באיזור הבסיס ואז להעביר פעמיים שלוש את הפצירה על השפיץ,לאחר מכן תן לו את הפצירה שיחזיק במקור ושחק איתו עם הפצירה כדי שלא יחשוש ממנה,תן לו גרעין או צ'ופר ושבח אותו,לאחר מכן תמשיך עם הציפורניים הבאות,אם אתה רואה שהוא נלחץ תעשה הפסקה.
אתה יכול למשל לשים אותו על שולחן כשמגבת פרוסה עליו כדי שלא יחליק,ביד אחת להצמיד אותו אל הגוף ולהחזיק את הרגל כשאתה יושב צמוד לשולחן וביד השניה לשייף.
אתה יכול למשל לשים אותו על שולחן כשמגבת פרוסה עליו כדי שלא יחליק,ביד אחת להצמיד אותו אל הגוף ולהחזיק את הרגל כשאתה יושב צמוד לשולחן וביד השניה לשייף.