ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עד כמה תוכונים מתור לגדל בבית?
מנהל: מפקחים
עד כמה תוכונים מתור לגדל בבית?
שלום אני מגדל בערך 35 זוגות של תככונים.
עכשיו השכנים שלי יתלונן לעירייה אז השאלה שלי עד כמה תכונים מותר לי לגדל לפי החוק (למי שגר בעיר)?
תודה מראש.
עכשיו השכנים שלי יתלונן לעירייה אז השאלה שלי עד כמה תכונים מותר לי לגדל לפי החוק (למי שגר בעיר)?
תודה מראש.
Re: עד כמה תוכונים מתור לגדל בבית?
ההגבלה היא לא במספר התוכונים או בעלי החיים ההגבלה נמדדת על פי כמות הרעש שבעלי החיים מפיקים,אם רמת הרעש עוברת
את הרמת הרעש שנקבעה בחוק ולא משנה אם מדובר בתוכי בודד אפשר להורות לך להסיר את המטרד.
במקביל יכולים לפנות אליך מהערייה גם על תנאי היגיינה ירודים בסביבת הגידול,ובמיוחד הדגש יהיה לגבי ריחות רעים.
כדי שהערייה או פקח מטעמה יוכל לקבוע באמת שהרעש הינו חריג עליו לבצע מדידה של כמות הרעש ,ישנם חוקים המורים כיצד לבצע את הבדיקה,הבדיקה צריכה להיעשות מבית השכנים הקרוב (המתלוננים) עם חלון פתוח,אסור שהרעש יעלה על 80 דציבל (בערך לא בטוח במדוייק)
ולמשך שלוש דקות שלמות.זאת לאחר ניטור או הורדת רעשי הרקע מהסביבה.
השאלה היא מי מתלונן ומה אמרו לך בעירייה לגבי גובה הרעש והאם נמדד או שהפקח ניסה פשוט לרצות את השכנים.
את הרמת הרעש שנקבעה בחוק ולא משנה אם מדובר בתוכי בודד אפשר להורות לך להסיר את המטרד.
במקביל יכולים לפנות אליך מהערייה גם על תנאי היגיינה ירודים בסביבת הגידול,ובמיוחד הדגש יהיה לגבי ריחות רעים.
כדי שהערייה או פקח מטעמה יוכל לקבוע באמת שהרעש הינו חריג עליו לבצע מדידה של כמות הרעש ,ישנם חוקים המורים כיצד לבצע את הבדיקה,הבדיקה צריכה להיעשות מבית השכנים הקרוב (המתלוננים) עם חלון פתוח,אסור שהרעש יעלה על 80 דציבל (בערך לא בטוח במדוייק)
ולמשך שלוש דקות שלמות.זאת לאחר ניטור או הורדת רעשי הרקע מהסביבה.
השאלה היא מי מתלונן ומה אמרו לך בעירייה לגבי גובה הרעש והאם נמדד או שהפקח ניסה פשוט לרצות את השכנים.
צריך לברר מול החברה להגנת הטבע ,
חבר שלי בעבר גידל כנרים ולאחר שהתלוננו עליו הגיעו פקחים מהחברה להגנת הטבע ויש הגבלה על כמות מותרת לגידול ביתי .
חבר שלי בעבר גידל כנרים ולאחר שהתלוננו עליו הגיעו פקחים מהחברה להגנת הטבע ויש הגבלה על כמות מותרת לגידול ביתי .
אני מאמין שלשכן לא משנה כמה תוכונים יש לו אלא כמות הרעש שהם יוצרים,רשות שמורת הטבע מחייבת בקבלת אישורים בהחזקת 4 ציפורים ומעלה ושתשלום אגרה שנתית.
אלי,
ידוע לי שישנה הגבלה של חמישה בעלי חיים ומעל מספר זה יש להצהיר ולשלם אגרה, ייתכן שאני טועה אך זה מה שזכור לי.
ידוע לי שישנה הגבלה של חמישה בעלי חיים ומעל מספר זה יש להצהיר ולשלם אגרה, ייתכן שאני טועה אך זה מה שזכור לי.
יש צורך באגרה לכל מי שמגדל מעל 4 בע"ח
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
יש צורך באגרה שנתית
(היא ממש לא גבוהה משהו כמו 90-70 לשנה ) אבל לא בטוח זה ממה שאני יודע
(היא ממש לא גבוהה משהו כמו 90-70 לשנה ) אבל לא בטוח זה ממה שאני יודע
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
מעל ארבע חיות בר אתה חייב אגרה- 231 ש"ח בשנה.
wow העלו את המחירים בטח ביבי
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...