ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה טמפ' באומנת?
מנהל: מפקחים
איזה טמפ' באומנת?
איזו טמפרטורה מומלצת בתוך האומנת לגוזלי הקוקטייל שלי?
(בני כשלושה שבועות +-)
נראים ככה: http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=15&t=8512 (תמונות בקישור)
(בני כשלושה שבועות +-)
נראים ככה: http://www.tukinfo.com/viewtopic.php?f=15&t=8512 (תמונות בקישור)

Re: איזה טמפ' באומנת?
ממש כמו הטמפרטורה שיש לנו במהלך היום,אם תכווני את הטמפרטורה ל-32 מעלות האומנת רוב היום לא תעבוד וזה ישמש את הגוזלים בלילה בעיקר אם הטמפרטורה יורדת.במקביל הניחי קופסה עם מים ללחות כדי שהאויר לא יהיה יבש.
קראתי בספר של הוטרינרית שגוזלים בגילאים 14-40 ימים צריכים בין 26.6 ל 29.4 מעלות.
אז אם אני אכוון את האומנת ל27-28 זה בסדר? או באמת להשאיר על 32??
*יש לציין שהאומנת בחדר שלי והמזגן עובד על 18 מעלות.
מצרפת תמונה של האומנת החדשה שלי שקניתי הערב ונסעתי עד לצפון הרחוק (נהריה) כדי להביא אותה!!
אז אם אני אכוון את האומנת ל27-28 זה בסדר? או באמת להשאיר על 32??
*יש לציין שהאומנת בחדר שלי והמזגן עובד על 18 מעלות.
מצרפת תמונה של האומנת החדשה שלי שקניתי הערב ונסעתי עד לצפון הרחוק (נהריה) כדי להביא אותה!!

עכשיו קיץ, בגילאים האלה רוב המחתימים מחתימים בלי אומנת.
אך מכיוון שהמזגן בחדר שלך מכוון ל18 מעלות,27-28 מעלות יהיה אחלה, אבל כל הזמן סתכלי על הקוקוטיילים, אם הם פורשים כנפיים חם להם.
אחלה אומנת, ניראת מקצועית, אשמח למחיר שלה באישי.
אך מכיוון שהמזגן בחדר שלך מכוון ל18 מעלות,27-28 מעלות יהיה אחלה, אבל כל הזמן סתכלי על הקוקוטיילים, אם הם פורשים כנפיים חם להם.
אחלה אומנת, ניראת מקצועית, אשמח למחיר שלה באישי.
אחלה אומנת
אפשרי ל32 מעלות כי בטוח לאומנת יש תרמוסטט
העיקר להשגיח עליהם ולשים לב אם חם להם או קר להם
אפשרי ל32 מעלות כי בטוח לאומנת יש תרמוסטט
העיקר להשגיח עליהם ולשים לב אם חם להם או קר להם
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
רגע עכשיו כשאני שמה לב קצת בילבתם אותי...חח
אז 32 מעלות או 27/28?? כי יש הבדל בין זה לזה...
את הלילה הקודם הם עברו יפה ללא האומנת אז נראה לי שכך אעשה הלילה עד שאקבל תשובה סופית, כי המטרה הייתה לשים אותם וללכת לישון בראש שקט שנעים להם. נראה לי מחר אני אכניס אותם ואעקוב אחר התנהגותם.
אז 32 מעלות או 27/28?? כי יש הבדל בין זה לזה...
את הלילה הקודם הם עברו יפה ללא האומנת אז נראה לי שכך אעשה הלילה עד שאקבל תשובה סופית, כי המטרה הייתה לשים אותם וללכת לישון בראש שקט שנעים להם. נראה לי מחר אני אכניס אותם ואעקוב אחר התנהגותם.

אם המזגן פועל בחדר אז 32 יותר טוב
יש באומנת תרמוסטט לא <?
אבל תעשי מה שאת חושבת ותבדקי אותם כל פעם
יש באומנת תרמוסטט לא <?
אבל תעשי מה שאת חושבת ותבדקי אותם כל פעם
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
גוזלים בגילם זקוקים ל-32 מעלות,אם לא היה לך מיזוג בחדר זאת הטמפרטורה שהיית מקבלת בקירוב בשעות היום גם בלי אומנת,בכל מקרה
בגיל שלושה שבועות 32 מעלות עד גיל ארבעה שבועות להגיע ל-30 מעלות ,כאן במקרה שלך הגוזלים מתנצים כבר היטב ואת יכולה
לכוון ל28 מעלות.
צריך להבין שלטמפרטורה ישנה משמעות פיזיולוגית ,הטמפרטורה עוזרת להתפתחות הגוזל לפעולת זפק תקינה ועוד.
גם ב-28 מעלות הוא יחייה אבל זה לא נכון לגדל כך.
את צריכה לדאוג להשארת פתח איוורור באומנת (תשאירי את הדלת מעט פתוחה (3-4 מ"מ) ולחות.
*את יכולה לבדוק ולראות אם חם לגוזלים מידי,אם הם מתנשפים עם מקור פתוח את יכולה להוריד מעט את הטמפרטורה.
בגיל שלושה שבועות 32 מעלות עד גיל ארבעה שבועות להגיע ל-30 מעלות ,כאן במקרה שלך הגוזלים מתנצים כבר היטב ואת יכולה
לכוון ל28 מעלות.
צריך להבין שלטמפרטורה ישנה משמעות פיזיולוגית ,הטמפרטורה עוזרת להתפתחות הגוזל לפעולת זפק תקינה ועוד.
גם ב-28 מעלות הוא יחייה אבל זה לא נכון לגדל כך.
את צריכה לדאוג להשארת פתח איוורור באומנת (תשאירי את הדלת מעט פתוחה (3-4 מ"מ) ולחות.
*את יכולה לבדוק ולראות אם חם לגוזלים מידי,אם הם מתנשפים עם מקור פתוח את יכולה להוריד מעט את הטמפרטורה.