ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

טבעת שלא תואמת את גיל הגוזל

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
lihuly
ביצה
ביצה

Re: טבעת שלא תואמת את גיל הגוזל

שליחה על ידי lihuly »

אלי
למה שחווה שמכבדת את עצמה תעביר גוזל למשהו אחר?
חוץ מזה שכבר מיום הקניה אני מנסה להתקשר אליהם ללא הצלחה (אולי זה מסביר את העניין)
בכל מקרה אם הוא יתחיל לאכול טוב ירד לי החשש שמשהו לא בסדר איתו (כרגע הוא שוקל 550 גרם) ואז כל סיפור הרכישה מבחינתנו הוא מאחור + זה שהצלנו תוכי חמוד מגורל אכזר

אם משהו יודע למה חוות הכנף כבר לא עונה חודש אשמח לשמוע
תודה מירב
קבצים מצורפים
IMG_2184.JPG
פדרבוש נולד ב 15 באוקטובר 2011
נקנה ב 1 במרץ 2012
סמל אישי של משתמש
Ben
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: בן

שליחה על ידי Ben »

ייתכן שהמספר שגוי או שישנם זמנים שבהם הם זמינים.
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני לא יודע להגיד לך כי איני יודע ממי קנית ומה שמו וכו' (זה גם לא חשוב) יתכן שהאדם הוא חלק מחוות הכנף,יתכן שאפילו אחד הבעלים.
לדעתי מה שחשוב עכשיו זה בריאות התוכי והתמקדות בטיפול נכון .לדעתי חבל לך לבזבז אנרגיות וכבר את יכולה להשאיר את
העניין מאחור.

לא הבנתי בכל העניין האם המגדל שממנו קנית עונה לך,מייעץ לך,מלווה אותך וכו'.
סמל אישי של משתמש
lihuly
ביצה
ביצה

שליחה על ידי lihuly »

אלי נראה לי שלא שמת לב אבל אתה מלווה אותנו!
הוא אפילו לא לקח אותו לטיפול על הפגיעה ברגל
עוד שאלה בטח נמאס לך ממני !
ישנם איזורים במיוחד באיזור הצוואר שניראים חשופים מתי גוזל מתמלה בכל הנוצות?
נקנה ב 1 במרץ 2012
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תהיי בטוחה שלא נמאס,נהפוך הוא ,אני שמח לעזור ושמח שאת מסתייעת באתר כדי לגדל נכון את התוכי.
אני לא היחיד שיכול ללוות אותך כאן וישנם כאן לא מעט חברים שיכולים להביע את דעתם המקצועית,לכן גם אין צורך
בפנייה ישירה אליי או לאחרים,לעיתים פנייה ישירה יכולה למנוע מתן תגובה מחברים שלהם ידע רב וניסיון.

בגיל 16 שבועות הניצוי צריך להיות מלא ,ראיתי את התמונה של הגוזל והגוזל שלך מנוצה היטב ואין לו בעייה
של חוסר ניצוי באיזור הצוואר,אם התוכי ימתח את הצוואר יתכן שתראי "חוסר" בניצוי אבל זה טבעי וככל
שהתוכי יתבגר הניצוי יתמלא.לגבי גילו של הגוזל,לאחר כל שסיפרת אני חושב שאי אפשר כבר להיות בטוחים
בגילו המדוייק.
550 גר' זהו משקלו של קקדו בוגר והמשקל בהחלט טוב.

אני יכול לומר לך שהנושא דווקה עניין אותי,אני מכיר את חוות הכנף ומכיר את הבעלים (לא אישית) אני יודע שמדובר
בחווה גדולה שעסקה גם בייצוא תוכים לחו"ל,מה קרה בתקופה האחרונה של השנתיים האחרונות איני יודע,האם התחלפו
הבעלים או נכנסו שותפים,אני יודע רק שחבל שהרמה בארץ היא כל כך נמוכה,אני מבין שחווה זה עסק ואין ספק בכך אך
כשעוסקים עם בעלי חיים רגישים כל כך צריך קודם כל הרבה אהבה.גוזל במצב שתיארת השייך לחוות הכנף צריך להדליק נורה אדומה.
טבעת תיקנית לתוכי עולה לחוות הכנף 3-4ש"ח ,להשחיל לתוכי טבעת לא תואמת לא מתאים למגדל מתחיל.

אני יכול לומר לך למשל שהגוזלים שבוקעים אצלי מתועדים גם בבקיעה ובעוד תמונות במהלך ההתפתחות שלהם,כל גוזל שיוצא ממני
יוצא עם דיסק עליו מופיעים מספר תמונות מבקיעה ועד לגמילה(תמונות ספציפיות לגוזל) בנוסף תעודת בקיעה עם תאריך בקיעה
מספר זיהוי על הטבעת ומאמרים המקלים על המגדל הטרי להתמודד בימים הראשונים לפחות ועם הגעת התוכי הבייתה במצבים השונים
שיכולים להתרחש.
לכל רוכש ממני יש קו ישיר אלי כמעט בכל שעה ביום להתייעצות לגבי אופן הגידול ועם רוב הרוכשים אני בקשר הדוק וישנם שאיתי בקשר
גם מספר שנים.
הייתי רוצה לראות שחוות גידול ינהגו כך וישמרו על רמה נאותה של גידול ושירות.

אני שומר כאן את הזכות לבעל החווה או מי מטעמו להגיב לנאמר ולשלול את הדברים.
סמל אישי של משתמש
lihuly
ביצה
ביצה

שליחה על ידי lihuly »

הלוואי שכל מי שמתעסק בבעלי חיים יראה קודם כל אותם ואחר כך את הכסף!
לצערי הרבה אנשים שמתעסקים עם בעלי חיים רואים אותם בצורת שטרות
איזה תוכים אתה מגדל? יש לי כמה חברים שמאד רוצים לגדל וצריכים הדרכה ובית טוב.

תודה על הסבלנות בקרוב אצרף תמונה של הניצוי בצוואר אחרי מקלחת הוא נראה כמו עוף לפני בישול
נקנה ב 1 במרץ 2012
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”