ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שתי שאלות על זיווגים של קוקטיילים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Bugi
גוזל
גוזל

שתי שאלות על זיווגים של קוקטיילים

שליחה על ידי Bugi »

יש לי בבית את הכלוב הגדול עם ה3 זוגות של קוקטיילים כמו שאתם יודעים, עכשיו היה לי אחד וויט פייס ומההתחלה הייתה לה בעיה בעין היו יורדות לה נוצות אז הלכתי למי שמכר לי נתן לי משחת עניים וזה לא עזר החלפתי אותה.

עכשיו אחרי בערך שבוע וחצי הוא ועוד זכר ניכנסו לבית הטלה כבר... ובחודש וחצי שהיו לי השלוש זוגות אף אחד לא ניכנס השאלה שלי אם אפשר לדעת תוך כמה זמן יהיו בערך בייצים?
ושאלה שניה: האם יכול להיות שהם מזדוגים בבית הטלה? כי הייתי לידו ושמעתי נקישות כאלה על הקרשים של הבית הטלה כאילו יש תזוזות וקולות מוזרים כאלה שאף פעם לא שמעתי...
תודה,
bugi
עופר
בקיעה
בקיעה

Re: שתי שאלות על זיווגים של קוקטיילים

שליחה על ידי עופר »

הם לא יזדווגו בתא.
הנקישות הן שיפוצים של התא כהכנה להטלה, אבל אף אחד לא יוד מתי תהיה הטלה.
עופר
Bugi
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Bugi »

תודה אחי סוף סוף הם ניכנסים לתא!!! אני מאזה מתלהב חחח זה בית גידול ראשון שלי וחודש וחצי הם לא התקרבו אליהם מקווה להטלות קרובות
ואני לא חושב שהם יהיו פוריות כי אלה התלות ראשונות של הקוקטיילים...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

גם הטלות ראשונות יכולות להיות פוריות.
בין הכניסה לתא לבין ההטלות יכול לעבור זמן לא קצר ולכן אל תפתח ציפייה שבימים הקרובים תראה ביצים על אף שיתכן
מצב כזה,תתאזר בסבלנות ותפריע בתא ככל שפחות.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”