שלום ,
אני מחזיק זוג מאיירים הם אצלי ארבע חודשים הזוג מחובר כבר לאחר שבוע הוא הכין את התא { פיררו קליפות אקליפטוס בתא } .
מידי פעם אני רואה שהזכר מעסה / מגרד את הנקבה ולהיפך .
בשבועיים האחרונים אני שם לב שבשעות מאוחרות כשאני יוצא למרפסת { שם נמצא הכלוב } ומדליק את האור ואפילו סתם יושב ללא הדלקה של אור הם מתחילים מייד לעסות / לגרד אחת את השנייה או שמצטופפים צמוד אחד לשנייה .
האם זה מעיד על משהו ?
בנוסף התא שלהם מוכן הנקבה מבקרת בו מידי פעם אך בלילה הם ישנים בחוץ יחד על המקל .
האם הם מכינים את התא גם ללא צורך מיידי ?
מדובר בזוג כבן שלוש ארבע שנים .
אני מצרף תמונה שצולמה בשעת לילה
דורון
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג מאיירים
מנהל: מפקחים
Re: זוג מאיירים
התופעה של הצטופפות ומגע במקור או בנוצות נובע מתחושה של חוסר ביטחון, ההתנהגות נועדה לשאוב ביטחון אחד מהשני.
על פי התיאור הזוג מחובר היטב וישנה כימיה טובה.
לגבי הכנת תא ההטלה, לעיתים הכנת תא ההטלה הינו תהליך ארוך וכרוך בהרבה מאוד הכנות גם ללא צורך מידי .
בסך הכל נשמע שהזוג מבטיח ונשאר להתאזר בסבלנות.יתכן ששינויים קלים יכולים לגרום לזירוז התהליך, למשל הפחתת ההפרעות
סגירה חלקית חיצונית (כיסוי) באיזור תא ההטלה , הוספת חומר לעיסה בתוך התא בצורת חתיכות עץ אורן קטנים .
בהצלחה.
על פי התיאור הזוג מחובר היטב וישנה כימיה טובה.
לגבי הכנת תא ההטלה, לעיתים הכנת תא ההטלה הינו תהליך ארוך וכרוך בהרבה מאוד הכנות גם ללא צורך מידי .
בסך הכל נשמע שהזוג מבטיח ונשאר להתאזר בסבלנות.יתכן ששינויים קלים יכולים לגרום לזירוז התהליך, למשל הפחתת ההפרעות
סגירה חלקית חיצונית (כיסוי) באיזור תא ההטלה , הוספת חומר לעיסה בתוך התא בצורת חתיכות עץ אורן קטנים .
בהצלחה.