לכל העושים שימוש,
קניתי תערובת השרייה, שמתי כמות קטנה לתוכי שפוקי יחיד, שמתי מים עד סוף הכוס.
זה עמד בערך מאתמול בצהריים עד היום בבוקר. השאלה שלי, זה לא אמור לצאת רך?
זה יוצא יחסית קשה.. זה נראה כאילו היא מתעסקת עם זה בסבבה, השאלה אם זה תקין...
האם המים שאני שם בהתחלה אמורים להיות רותחים? מומלץ?
בתודה מראש,
אני.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה לגבי השרייה..
מנהל: מפקחים
Re: שאלה לגבי השרייה..
תלוי איזה מרכיבים יש בתערובת
חומוס צריך להיות קצת קשה
אפונה רכה
בכל מקרה אם הכנתה את התערובת אחרי יום היא תהיה בסדר
אפשר לשים מים חמים
צריך להיות קצת מין קצף כזה מעל המים
גוזל חמוד
חומוס צריך להיות קצת קשה
אפונה רכה
בכל מקרה אם הכנתה את התערובת אחרי יום היא תהיה בסדר
אפשר לשים מים חמים
צריך להיות קצת מין קצף כזה מעל המים
גוזל חמוד

נערך לאחרונה על ידי koko7040 ב 02 אוקטובר 2009 13:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
איזה חמודד!! וואי דיויד אתה מאכיל עכשיו איזה 70 תוכים..!!
אתה עומד בעומס? אני שואלת (וסליחה שזה לא קשור) כי אני מתלבטת אם להוציא להחתמה מהסבב הבא..
אתה עומד בעומס? אני שואלת (וסליחה שזה לא קשור) כי אני מתלבטת אם להוציא להחתמה מהסבב הבא..

אלמוגי,
הכל מאד מתוכנן, הגוזלים באומנת דורשים יחסית מעט תשומת לב. ישנם קייפי (בתהליך גמילה, מקבלת הכי הרבה יחס), שני הפיונוסים וארבעת הקוקוטיילים שבאומנת (יחסית תחזוק בסיסי לאורך היום). עד שהחבר'ה ייצאו מהאומנת קייפי כבר תיהיה בבית החדש שלה. בשלב הזה אפשר להגיד שהעבודה באמת תתגלגל בין שתי הקבוצות (הן בהפרדה) ותיהיה קצת קשה. עדיין זה לא בגדר בלתי אפשרי ואם לרגע הייתי חושש לאיכות ההחתמה הייתי מפסיק. בזמנו היו לי שבעה קוקוטיילים בגמילה ביחד, זה היה כיף
בכל מקרה שמתי לעצמי גבול שאפתני של לא יותר מעשרה תוכים בכל התהליכים ביחד. ברגע שהלהקה בחוץ תתחיל להביא גוזלים כמו שצריך, אני אצטרך "לפקח" יותר על הכמויות שמגיעות מבחוץ. יש לי נקבה על ארבע ביצים כרגע, מחזיקים אצבעות.
הכל מאד מתוכנן, הגוזלים באומנת דורשים יחסית מעט תשומת לב. ישנם קייפי (בתהליך גמילה, מקבלת הכי הרבה יחס), שני הפיונוסים וארבעת הקוקוטיילים שבאומנת (יחסית תחזוק בסיסי לאורך היום). עד שהחבר'ה ייצאו מהאומנת קייפי כבר תיהיה בבית החדש שלה. בשלב הזה אפשר להגיד שהעבודה באמת תתגלגל בין שתי הקבוצות (הן בהפרדה) ותיהיה קצת קשה. עדיין זה לא בגדר בלתי אפשרי ואם לרגע הייתי חושש לאיכות ההחתמה הייתי מפסיק. בזמנו היו לי שבעה קוקוטיילים בגמילה ביחד, זה היה כיף
בכל מקרה שמתי לעצמי גבול שאפתני של לא יותר מעשרה תוכים בכל התהליכים ביחד. ברגע שהלהקה בחוץ תתחיל להביא גוזלים כמו שצריך, אני אצטרך "לפקח" יותר על הכמויות שמגיעות מבחוץ. יש לי נקבה על ארבע ביצים כרגע, מחזיקים אצבעות.

יש לך להקה של קוקטיילים?