באיזה גיל פחות או יותר מגיע תוכי ג'אקו לגודלו הסופי?
והאם יש שונות גדולה בין הגדלים של הג'אקואים השונים, או שכולם באותו הגודל פחות או יותר?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מימדי ג'אקו
מנהל: מפקחים
Re: מימדי ג'אקו
אפשר לומר שבסופו של דבר הם בגודל אחיד פחות או יותר, הגאקו ממשיך לגדול תקופה ארוכה ומגיע לגודלו הסופי לפחות בגיל 1.5,אומנם
זה לא משהוא שנראה לעין אבל הם גדלים.
יתכן מאוד שינויים בגודל במיוחד כשהם גוזלים ואפשר גם לראות שבין אחים מאותו סבב ישנם הבדלים בגודל כשהם באותו גיל אבל הפער הולך ומצטמצם בהמשך, מיקה שלי למשל הייתה קטנה מאוד ביחס לאחיה (קוקו של עוזי ומיקו של שחר) היום לאחר שנתיים אין ספק שהיא השלימה
את הפער והיא נראית מצויין בגודל.
זה לא משהוא שנראה לעין אבל הם גדלים.
יתכן מאוד שינויים בגודל במיוחד כשהם גוזלים ואפשר גם לראות שבין אחים מאותו סבב ישנם הבדלים בגודל כשהם באותו גיל אבל הפער הולך ומצטמצם בהמשך, מיקה שלי למשל הייתה קטנה מאוד ביחס לאחיה (קוקו של עוזי ומיקו של שחר) היום לאחר שנתיים אין ספק שהיא השלימה
את הפער והיא נראית מצויין בגודל.
אלי היקר תודה.
עוד שאלה קטנה, נראה לי כי ג'אקו בוגרים הם יותר יפים מבחינת הצבע והברק של הנוצות. האם זה נכון?
אתמול הייתי בחוות החיות ברשפון והיו שם 3 ג'אקואים למכירה לכולם היו עיניים צהובות ומכאן הסקתי שהם בוגרים. הם היו גדולים והיו להם צבעים חיים ומבריקים יותר מהג'אקו שלי שהוא 4 חודשים כרגע.
עוד שאלה קטנה, נראה לי כי ג'אקו בוגרים הם יותר יפים מבחינת הצבע והברק של הנוצות. האם זה נכון?
אתמול הייתי בחוות החיות ברשפון והיו שם 3 ג'אקואים למכירה לכולם היו עיניים צהובות ומכאן הסקתי שהם בוגרים. הם היו גדולים והיו להם צבעים חיים ומבריקים יותר מהג'אקו שלי שהוא 4 חודשים כרגע.
באופן כללי אפשר להגיד שזה כך, תוכים לרוב לאחר החלפת נוצות נראים טוב יותר , אפשר לשפר את מצב הניצוי עם רחצה התרעננות ומזון איכותי שיכולים לתרום ללא ספק למראה בריא ויפה יותר.